Taklacı meclis üyesi İbrahim Efe disipline sevk edildi
26 Nisan 2024 10:12

Taklacı meclis üyesi İbrahim Efe disipline sevk edildi

Dün sabah saatlerinde ülkenin gündemine oturan hareketlerde bulunan AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe disipline sevk edildi

Şehir hastanesinin çevresinde yapılan düzenlemeler sırasında İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları karşı karşıya gelmişti. Alana giden AK Parti İzmit Belediyesi meclis üyesi İbrahim Efe'nin Hürriyet'in yürüdüğü sırada kendini yerden yere  atarak olay çıkarmaya çalıştığı anlar kameralara yansıdı. "Polis, bana saldırıyorlar" diyerek bağıran AK Parti meclis Üyesi İbrahim Efe, videonun sosyal medyada yayılması sonrası tepkileri üstüne topladı. Vatandaş görüntülere tepki göstererek yayınlanan videonun altına  " Şimdi bu adam bizleri mi temsil ediyor" gibi birçok mesaj atıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanımız Sn.Dr.Şahin Talus, Efe hakkında disiplin süreci başlatıldığını belirtti.

Talus açıklamasında, “İzmit’te dün yaşanan ve kamuoyunda infiale neden olan olayla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Öncelikle olayda darp alan tüm işçilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tür hadiselerin bir daha yaşanmamasını arzu ettiğimizi belirtiyoruz. Söz konusu olaya adı karışan ve yaşanan görüntüler nedeniyle kamuoyundan özür dileyen Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında, ilgili kurullarımızla yaptığımız istişareler sonucu disiplin sürecini başlatmış bulunmaktayız” dedi.

Güncelleme: 26 Nisan 2024 10:17
BENZER HABERLER
X