23 Nisan kutlamalarında basın mensuplarına saygısızlık!

23 Nisan 2017 14:30
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için etkinliklerin yapılacağı Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde bulunan basın mensuplarına yapılan saygısızlık, etkinliklere gölge düşürdü

Türkiye genelinde büyük bir coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kocaeli'de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir etkinlik gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen programda konuşmaların ardından öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler yapıldı. Gösteriler sırasında görüntü almak isteyen basın mensuplarına yapılan saygısızlık sonrası basın çalışanları duruma tepki göstererek salonu terk etti.

ÇIKIN, SALONU TERK EDİN

Salonda bulunan yetkililerin duruma müdahale etmemeleri ise dikkatlerden kaçmadı. Güvenlik görevlileri ile veliler tarafından hor görülen basın mensuplarının sahne önünde fotoğraf çekmesine izin verilmezken, güvenlik görevlilerinin “çekilin veli görmüyor” sözleri salondaki gerginliği tırmandırdı. Veliler de, "Çıkın, salonu terk edin” deyince bu saygısızlığa basın mensupları tepki gösterdi. Basın mensupları ile görevliler arasında yaşanan itiş kakış ortamın gerilmesine neden oldu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X