3 Milletvekili ile Körfez’i fethetti

08 Eylül 2022 00:47
CHP Körfez ilçe teşkilatı 3 Milletvekili ile birlikte ilçede çeşitli noktaları ziyaret ettiler, esnaf, vatandaş ve STK’larla buluşarak seçim sorun dinlediler, çözüm projelerini aktardılar.

CHP Milletvekilleri ve PM Üyesi Tahsin Tarhan, Orhan Sarıbal ve Ali Şeker ilk olarak ilçe binasına geldiler. Burada İlçe Başkanı Bülent Yıldız, meclis üyeleri ve parti teşkilatı tarafından karşılanan milletvekilleri gündem hakkında açıklamalar yaparak, sorulara cevap verdiler.

Daha sonra sahaya çıkan milletvekilleri ve teşkilat, ilk olarak Körfez Cemevi’ne, daha sonra Körfez Pazarcılar Odasına, Özel Marmara Hastanesi’ne ziyarette bulundular. Burada kendilerine iletilen esnaf ve vatandaş sorunlarını dinleyen ekip, son olarak Hereke Kültür Merkezi’ne giderek burada tüm dernekler, yerel sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla buluştular.

Körfez’de tüm günü geçiren milletvekilleri ve il, ilçe yöneticileri başarılı bir seçim çalışması gerçekleştirdiler. Çalışmalar sırasında ve partide ki toplantıda katılım yapan yeni üyelere rozetleri milletvekilleri tarafından takıldı.

Saha çalışmaları sırasında vatandaşlar ve STK temsilcileri özellikle ekonomik krizden, enflasyondan, her gün yaşanan zam furyasından şikayet ettiler. Milletvekilleri, bunun için çözüm projelerinin hazır olduğunu ve iktidara gelinmesi halinde uygulamaya geçileceğini ifade ettiler.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X