Acurman, mahalleliyle birlikte iftar yaptı

30 Mayıs 2018 18:17
CHP’nin genç milletvekili adayı Av. Anıl Acurman, her gün farklı ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor. Karamürsel’de esnaf ziyareti yapan Acurman, akşamına ise Yeşilova’da aile iftarına katıldı, mahalleliyle sohbet etti

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Anıl Acurman, her gün farklı ilçelerde ziyaretlerini sürdürüyor. Seçim çalışmalarını gün geçtikçe artıran Acurman, kentte gidilmedik yer bırakmadan çalışıyor. Önceki gün Karamürsel’i de ziyaret eden Acurman, vatandaşlarla sohbet etti, Karamürsel esnafına bereketli işler diledi. Aynı günün akşamında ise Yeşilova Mahallesi’ne geçen Acurman, mahalleliyi evindeki iftar yemeğinde ağırlayan eski mahalle temsilcisi Nursel Dombaycı’nın evine konuk oldu.

MAHALLELİYLE BİRLİKTE İFTAR YAPTI

İlk ziyaret durağı olan Karamürsel’de CHP Karamürsel İlçe Başkanı Ali Kara ve yönetimiyle birlikte esnafları ziyaret eden Acurman, vatandaşların ilgisi ve sorularını da karşılıksız bırakmadı. Herkesle tek tek ilgilenen genç milletvekili adayı başarı dileklerinde bulunan vatandaşlara teşekkür etti. Karamürsel programı sonrasında Yeşilova’da Dombaycı ailesi ve mahallenin iftar programına giden Acurman, ilgiyle karşılandı.

TAVŞANTEPE’Yİ DE TURLADI

Mahalleliyi de evindeki iftarda ağırlayan Dombaycı ailesiyle birlikte iftarını yapan Acurman’a; CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve yönetimi de eşlik etti. İftar öncesinde mahalleliyle sohbet eden Acurman iftar sonrasında ise Tavşantepe Mahallesi’nde ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak TAV-DER Başkanı Caner Öztürk’ün ziyaret edildiği programda dernek çalışmaları ele alındı. Öztürk’e başarılar dileyen Acurman, mahalledeki hemşerilerini de ziyaret etti.

“BİRLİKTEYSEK SÖZ SAHİBİ OLURUZ”

Kandıralı ve manav nüfusun yoğun olduğu bölgede hemşerileriyle de bir araya gelen genç milletvekili adayı Av. Anıl Acurman, hemşerilerinden destek istedi. Acurman, “Bizler eğer birlik olursak söz sahibi de oluruz. Bizi yok sayan iktidar partisine karşı duruşumuzu birlik olarak göstermeliyiz” dedi. Mahalledeki esnafları da tek tek gezen Acurman, bereketli işler diledi. Acurman, Yürüyüş Yolu’nda stant açan CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları üyelerini de ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X