Acurman tarlada ter döktü

15 Haziran 2018 11:00
CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Anıl Acurman, memleketi Kandıra'da esnafları dolaştı, tarlada çalışan vatandaşlara yardım etti

CHP’nin genç milletvekili adayı Av. Anıl Acurman, gün içerisinde programlarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Sabahın erken saatleriyle birlikte çalışmalarına başlayan Acurman, memleketi Kandıra’da hemşehrileri ile sık sık bir araya geliyor. Kandıra’nın sorunlarını ve bunlara karşın yapılacak çözümleri her fırsatta dile getiren Acurman, önceki gün de memleketi Kandıra’daydı. İlçe merkezinde Çarşamba günleri kurulan pazara giden ve esnafla sohbet eden Acurman, hemşehrilerinin bayramlarını da erkenden kutladı. Kandıra merkezinde ilk olarak esnafları ziyaret eden Acurman, bayram öncesi yoğunluğunu yaşayan esnafa bereketli işler diledi. İlçe merkezinde hemşehrilerinin ilgisiyle karşılanan Acurman, sonrasında ise Çarşamba pazarını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

TARLADA İŞLERE YARDIM ETTİ

Çevre köylerden pazara gelerek tezgah açan esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlarla selamlaşan Acurman, hem alışverişini yaptı hem de Kandıralı hemşehrilerinin Ramazan bayramlarını erkenden kutladı. Acurman, “Kandıra’nın ve gençlerimizin sesi olabilmek için bir yola çıktık. Bizim isteğimiz esnafımızın ve emekçimizin daha çok kazanmasıdır” dedi. Pazar ziyaretinden sonra çevre köyleri de ziyaret eden Acurman, köy yolları üzerinde tarlalarda çalışan hemşehrilerini de ziyaret ederek işlerinde yardımcı oldu. CHP Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Uçar’ın da eşlik ettiği Acurman, tarlada çalışan Kandıralı hemşehrisine yardım etti. Acurman, Kandıra ziyaretleri sonrasında Kuruçeşme'de düzenlenen iftara da katılım gösterdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X