Aday adayı Çakıroğlu ziyaretlere başladı

10 Mayıs 2018 12:47
​MHP Gölcük İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden milletvekili aday adayı olmak için istifa eden, MHP Gölcük’ün genç, çalışkan ve başarılı ismi İbrahim İnanç Çakıroğlu, Çakıroğlu esnaf ziyareti yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden milletvekili aday adayı olmak için istifa eden İbrahim İnanç Çakıroğlu, sahaya indi. Çakıroğlu, İlçe Başkanı Bilal Çakır ile birlikte esnaf ziyaretleri yaptı. Ayrıca sendika ve esnaf odasını da ziyaret ederek, hem kendini tanıttı hem de aday adaylığı ile ilgili süreçte partisinin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ziyaretler kapsamında Gölcük Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve Harb-İş Sendikası Gölcük Şube Başkanı Turan Yıldız da ziyaret edildi.

“MHP OY PATLAMASI YAPACAK”

Ziyaretler sonrasında bir değerlendirme yapan Çakıroğlu, “Ben milliyetçi hareketin bir neferi olarak aday listeleri açıklanmamış olsa da, İlçe Başkanımız Bilal Çakır ile birlikte çalışmalarımızı yapıyoruz. Benim için önemli olan partimin başarıdır. Sokakta gördüğüm tabloda insanlar MHP’ye çok yakınlar. Önümüzdeki seçimlerde oy patlaması yapacağımızı düşünüyorum. Bizim duruşumuz başından beri net. İnşallah çıktığımız bu yolda güzel çalışmalara imza atıp, partimizi Kocaeli ve Gölcük’te en üst seviyeye çıkartacağız” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X