Ahbap Kocaeli, İzmit sahilini temizledi

22 Ekim 2019 22:25
Ünlü sanatçı Haluk Levent tarafından kurulan Ahbap’ın Kocaeli gönüllüleri, üçüncüsünü düzenledikleri 'Kirletme Temizle' etkinliği için İzmit sahilini temizledi

İzmit sahilinde yapılan 'Kirletme Temizle' etkinliği ile çevre kirliliğine dikkat çekmek isteyen Ahbap gönüllüleri, onlarca gönüllü ile birlikte İzmit Sahil çevresindeki çöpleri topladı. Halk tarafından takdir edilen gönüllüler bu ve buna benzer etkinliklerin devamının geleceğinin altını çizdi.

TÜM TÜRKİYE’DE EŞ ZAMANLI

Ahbap Kocaeli Çevre Çalışma Grubu Başkanı Ali Paçacıoğlu, yaptığı açıklamada, "Kirletme Temizle’ isimli projemizi beş ay önce başlattık. Tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak yapılan bir proje. Havaya, toprağa, çevreye duyarlı gönüllülerle projemizi gerçekleştiriyoruz. Dokunabildiğimiz her alanı temizlemeye çalışıyoruz. Temizlik yaptığımız sırada topladığımız doğada uzun yıllarca kaybolmayan plastik ve cam atıklarının yoğun görüntüsü, geleceğimiz hakkında hepimizin içinde endişe uyandırıyor.

İZMİT BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Çalışmamızın insanlar üzerinde farkındalık yaratacağını düşünüyorum, umarım kullandıkları alanları temiz bırakırlar. Bir kişinin bile bu alanlara çöp atmasını engellersek doğamız kazanır. Doğamızı çok seviyoruz ve her zaman korumak istiyoruz. Etkinliğimizde bizlere destek olan İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarına ve Temizlik İşleri Müdürü Havva hanıma teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X