AK Parti Kocaeli milletvekilleri kayıtlarını yaptırdı

06 Temmuz 2018 20:59
AK Parti Kocaeli’nin 6 milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne kayıtlarını yaptırdı. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ise kaydını yarın yemin töreni öncesi yapacak

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri’nde Kocaeli'yi Ankara’da temsil etmek için seçilen AK Partili İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman ve Emine Macit Zeybek kol kola girerek Türkiye Büyük Millet Meclis'nin ana binasındaki Şeref Holu’nun yanında kurulan stantlara gidip, resmi kayıtlarını yaptırdı. İlk kez vekil olan Emine Macit Zeybek dışında mevcut 5 milletvekili önceki dönemlerden devam eden kayıtları nedeniyle form doldurmayıp sadece parmak izi verdi.

FİKRİ IŞIK KAYDINI YARIN YAPTIRACAK
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, yoğun siyaset gündeminden dolayı kayıt işlemini yarın yemin töreni öncesinde yapacak. AK Parti’nin kadın vekilleri Katırcıoğlu ile Zeybek tam bir kadın dayanışması örneği sergileyerek, birbirlerinin yanından bir an olsun ayrılmadı. Kentteki uyumlarını Meclis’e de yansıtan vekiller birbirlerine sıralarını vererek, beklediler. Kayıt işlemlerini tamamlayan vekiller İzmit’imizin meşhur tatlısı pişmaniye ikramında bulunarak, personelin ve basın mensuplarının damağını tatlandırdı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X