AK Parti Kocaeli’de adaylar belli oldu

21 Mayıs 2018 16:51
AK Parti Kocaeli milletvekili adayları bugün Başiskele Soğuksu Tesisleri’nde açıklandı

AK Parti Kocaeli milletvekili adayı olan 13 isim Başiskele Bahçecik Soğuksu Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda kamuoyuna duyuruldu. Programa AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, il yöneticileri ve AK Parti Milletvekili aday adayları katılım gösterdi.

İşte AK Parti’nin Kocaeli adayları;

1- Fikri Işık

2- İlyas Şeker

3- Radiye Sezer Katırcıoğlu

4- Mehmet Akif Yılmaz

5- Sami Çakır

6- Cemil Yaman

7- Emine Zeybek

8- Hakan Höbek

9- Ufuk Ekinci

10- Osman Tüfekçi

11- Elif Nur Bayram

12- Enver Zengin

13- Hayrettin Demir
 

LİSTELER BUGÜN BİLDİRİLDİ

24 Haziran erken seçimlerine sayılı günler kala, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) takvimine göre siyasi partiler milletvekili kesin aday listelerini, bugün saat 17:00’a kadar YSK’ya bildirecek. 600 milletvekilinin seçileceği 24 Haziran seçimlerinde, Kocaeli’de daha önce 11 olan milletvekili sayısı da 13’e yükselmiş olacak. 1 Kasım 2015 seçimlerinde AK Parti 7, CHP 3 ve MHP ise 1 milletvekili kazanmıştı.

ADAY TANITIMI 26 MAYIS’TA

AK Parti Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği teşkilat iftarını bu yıl farklı bir formatta yapacak. 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacak isimleri açıklayan AK Parti, 26 Mayıs’ta Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştireceği teşkilat iftarında aday tanıtımını da yapacak. Teşkilat iftarı Uluslar arası Fuar Merkezi’nde 26 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Bu iftar programında aday tanıtımı yapılacağı için 19.00’da program başlayacak. Adaylara iftar programı kapsamında belli konuşma süreleri verilecek. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın da katılımı ile yapılacak olan iftar ve tanıtım toplantısına yaklaşık 2 bin 500 kişi davetli.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X