AK Parti milletvekili adaylarının açıklanacağı tarih belli oldu

16 Mayıs 2018 12:10
Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanvekili Abdullah Eryarsoy milletvekili adaylarını 21 Mayıs Pazartesi günü saat 15:00’de Bahçecik Soğuksu’da açıklayacaklarını belirtti

AK Parti İl Başkanvekili Abdullah Eryarsoy kent ve ülke gündemine dair il binasında önemli açıklamalarda bulundu. Eryarsoy, İnterteks’te STK iftarı vereceklerini ve 21 Mayıs günü milletvekili listelerini YSK’ya teslim edeceklerini söylerken, “Cuma günü İnterteks’te STK iftarımız olacak. Yaklaşık 3000 kişinin katılması bekleniyor. Tüm STK’larımızı bu iftara bekliyoruz. 21 Mayıs günü milletvekili aday listeleri YSK’ya verilecek. 21 Mayıs günü 15:00’da Bahçecik Soğuksu’da toplanacağız. Milletvekili aday listemizi orada açıklayacağız” dedi. Abdullah Eryarsoy milletvekili seçimleri için ise hedefi 13’te 13 olarak belirledi.

ABD VE İSRAİL’İ LANETLİYORUZ
AK Parti Kocaeli İl Başkanvekili Abdullah Eryarsoy açıklamasının devamına şu ifadelere yer verdi, “ İl Başkanımızın milletvekili adayı olmasından sonra görevi biz üstlendik. Ramazan Ayının tüm Müslümanlara rahmet getirmesini diliyorum. ABD ve İsrail’in mukaddes Kudüs’ü kana bulamasını lanetliyoruz. Görev aldığımız günden bugüne kadar 108 aday adayı başvurusu aldık. İlçe meclisleri ile adaylarımızı teşkilatla buluşturduk. Ankara’da geçtiğimiz günlerde AK Parti Gençlik Kolları Kongresi yaptık. Şemsettin Ceyhan ve İbrahim Karaosmanoğlu ile kongreye katılıp coşkuyu yerinde gördük.

16 NİSAN’DAN BERİ ARAFTAYIZ
24 Haziran seçimleri önümüzde hazırlıklar sürüyor. Türkiye 16 Nisan’dan beri araftaydı. Geçiş dönemindeydik. 16 Kasım’ı beklemek zorlu bir süreç olacaktı. 24 Haziran kararı ülkemize kurulan tuzakları geçersiz hale getirdi. 24 Haziran, 16 Nisan da milletin verdiği kararın uygulanmaya başlamasıdır. 24 Haziran Türkiye tarihinin en önemli tarihidir. 24 Haziran’da güzel bir hükümet ile ülke şahlanacaktır. 24 Haziran’da iki büyük seçim var. İlk olarak adayımız Recep Tayyip Erdoğan, ikinci olarak ta onu desteleyecek bir hükümet için oy isteyeceğiz. Cuma günü İnterteks’te STK iftarımız olacak. Yaklaşık 3000 kişinin katılması bekleniyor. Tüm STK’larımızı bu iftara bekliyoruz. 21 Mayıs günü milletvekili aday listeleri YSK’ya verilecek. 21 Mayıs günü 15:00’da Bahçecik Soğuksu’da toplanacağız. Milletvekili aday listemizi orada açıklayacağız.

KAOSA YATIRIM YAPIYORLAR
Muhalefet kendisine demokrasi ittifakı veriyor. İttifak diyorlar ama 4 farklı adayları var. Net olan bir şey varsa Türkiye’yi yönetmeye talip olmadıkları. Ülkeyi yeniden bağımlı hale getirmek istiyorlar. Cumhurbaşkanlığı sisteminden parlamenter sisteme geri dönmek istiyorlar. Bu vaat tam bir gericiliktir. Kaosa yatırım yapıp eski Türkiye’ye dönme isteği, ülkenin doğrudan millet ve Cumhurbaşkanı tarafından yönetilmesinden duyulan rahatsızlıktır. Türkiye’nin bu dünya sisteminde güçlü kalması için güçlü bir lidere ve hükümete ihtiyacı vardır” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X