AKD KIDS’te ilk karne heyecanı

20 Ocak 2018 13:18
Körfez Yarımca’da faaliyet gösteren AKD KIDS Okul Öncesi Eğitim Kurumu’nda hafta sonu karne heyecanı yaşandı. Düzenlenen karne töreninde çocuklar eğitim hayatlarının ilk karnesini aldılar

Körfez AKD KIDS Okul Öncesi Eğitim Kurumu, yarı dönem karne törenini okul içerisinde gerçekleştirdi. Velilerin de davet edildiği karne töreninde öğrenciler teker teker karnelerini alarak, eğitim hayatlarının ilk karnelerini böylelikle almış oldu. Törende konuşan okul kurucularından Nagihan Cengiz Uludoğan, “En az öğrenciler ve sizler kadar heyecan duyuyoruz. Çocuklarımızın alacakları ilk karneler veriyor olmak bizi ayrı bir duygusallığa yöneltti” dedi.

ÖZEL BİR GÜN

Okul Müdürü Özlem Özdurak ta karne gününe katılan tüm velilere teşekkür ettikten sonra, “Bugün çocuklarımız ve sizler için çok özel bir gün. Biz de bu özel günün bilincinde olan bir okuluz ve sizler için utulmaz bir ilk karne töreni hazırlamaya çalıştık” dedi. Her sınıf için ayrı bir karne töreni düzenleyen okul öğretmenleri, karnelerle birlikte çocukların yıl içerisinde yaptığı etkinlikleri içeren birer dosyayı da öğrenci velilerine sundu. Ayrıca her öğrenciye çiçek ve ağaç fidanı hediye edildi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X