Altın Kiraz seneye uluslararası olacak

10 Mayıs 2022 22:01
Körfez’in simgesi haline gelen ve patentli olan Altın Kiraz Futbol Turnuvası’nın 10. Su için kura çekimleri yapıldı. 10. Yılını tamamlayan Altın Kiraz’ın seneye uluslararası kimliğe kavuşacağı ve yurt dışından da takımların katılabileceği açıklandı

Bu yıl 10.’sunun düzenleneceği Altın Kiraz Futbol Şöleni’nde çekilen kuraların ardından gruplar belli oldu. 24 takımın büyük mücadelesinde ilk düdük cuma akşamı Brunga Tesisleri’nin yanında yer alan Körfez Belediyesi Spor Akademisi Tesisleri’nde çalacak. Kura çekimi öncesinde de salona gelen konuklar ve katılımcılar tek tek sahneye çıkarak duygularını dile getirdiler. Turnuvanın ilk şampiyon takımına sahip olan Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal’ın konuşması, Demokrat Parti İlçe Başkanı Veli Yıldız’ın turnuvayı organize eden Metin Özkan’ın ayağını kırdığı anısını anlatması salonda ilgiyle izlendi.
 

PROTOKOLDEN YOĞUN İLGİ
Kura çekimine, ilimizin saygın eğitim kurumları arasında yer alan Safir Okulları Kampüs Müdürü Fatih Tunçer ve Okul İdari İşler Amiri Orhan Kabak ev sahipliği yaptı. Safir Okulları Konferans Salonu’ndaki kura çekimine Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve protokol yoğun ilgi gösterdi. Yapılan konuşmaların ardından kuralar çekildi ve takımlar gruplarını belirledi. Görkemli kura çekiminin detaylı haberi yarınki sayımızda olacak.
10. ALTIN KİRAZ GRUPLAR

A GRUBU
Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü
Diyar İnşaat
Eva Lounge Simit Sarayı
Vizyon İnşaat

B GRUBU
Körfez Esnaf ve Sanayi Odası
Sert Tavukçuluk
Mehmet Ak Auto
Sporterio

C GRUBU
Özel Kumlu Eğitim Kurumları
Mavi Nokta Motors
Almodem Çelik
Onur Nakliyat

D GRUBU
Vefa İnşaat
Zortaşlar
Maksimum Özel Güvenlik
Eti Group

E GRUBU
Güçler Makine
Sarıyıldız Geri Dönüşüm
Belediye İş Sendikası
Beta Spor

F GRUBU
KOSİAP
Tise Kamera Güvenlik
Redstone
Özcan Pişmaniye
 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X