Ayaz: Anketlerde iyi noktadayız

15 Haziran 2018 12:11
AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı’nın geleneksel bayramlaşma töreni ilçe binasında yapıldı

Hasan Ayaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve yönetim kurulu üyelerini ev sahipliği yaptığı bayramlaşmaya partililer çok büyük ilgi gösterdi. Eski Saraybahçe  Belediye Başkanı Halil Yenice ile eski Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman’da  bayramlaşmada hazır bulundu.

ANKETLERDE İYİ NOKTADAYIZ

Dünyada yaşanan zulüm, kan ve gözyaşının gelecek bayramlarda son bulması dileğinde bulunan Ayaz, “AK Parti’nin hizmet bayrağını daha yükseklere çıkarmak için durmaksızın çalışıyoruz. Göreve başladığımız günden itibaren ‘yarın seçim olacakmış gibi’ çalıştık. Erken seçim kararı alındı. Bu seçime en hazırlıklı olan İzmit İlçe Teşkilatı oldu” dedi. Anketlerde iyi bir noktada olduklarını ancak şımarıklığını yaşamayacaklarını aksine daha çok sandığa sahip çıkacaklarını belirten AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ayaz, “Daha çok çalışacağız. Ramazan ayı olmasına rağmen Kocaeli teşkilatları olarak 80 bin kişinin katılımı ile Kocaeli mitingi yaptık. Salonlara sığmıyoruz. Aynı davaya inanmış Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olarak daha çok ve durmadan çalışarak davamıza hizmete edeceğiz. Bize oy verene de vermeyene de sahip çıktık, çıkacağız.”diye konuştu.

SANDIK EĞİTİMLERİNE BAŞLAYACAĞIZ

Bayramdan sonra sandık eğitimlerine başlayacaklarını açıklayan Ayaz, pazartesi akşamı sandık başkan ve yönetimleri ile eğitime başlayacaklarını söyledi. Ayaz şunları söyledi: “Sandıklarda görevli olanların, mutlaka toplantıya katılmasını istiyorum. Daha sonra sandık kurulu üyelerine eğitime başlayacağız. İzmit’te 25 seçim irtibat bürosu açtık. Pazartesi akşamı 19.00’da Antikkapı’da başlayacak eğitim toplantısında, sizlere sürprizim olacak.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X