Aydın Ünlü: Cumhur İttifakı Kocaeli'de en iyi sonucu alacak

02 Mayıs 2018 11:48
Bahçeli'nin milli ittifak konusunda genelge yayınlayarak teşkilatları uyarmasının ardından, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü basını süreç hakkında bilgilendirdi. Ünlü, AK Parti Kocaeli ile genel siyasette yakalanan uyumu Kocaeli’de yakaladığımız ortadadır. Kocaeli’de çıkan sonuç Cumhur İttifakı'na en büyük desteği verecektir” dedi.

Erken seçim çalışmalarını sürdüren MHP, bugün il ve ilçe yöneticilerine bir genelge gönderdi. Genelgenin ardından değerlendirmede bulunan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kocaeli, cumhur ittifakına örnek olacaktır” dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milli ittifak konusunda genelge yayınlayarak teşkilatları uyardı. Genelgenin ardından yerel basını süreç konusunda bilgilendiren MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Liderimiz cumhur ittifakının süreci konusunda bazı önemli uyarılarda bulundu. Aslında bize ödev defterimizi verdi. Kocaeli olarak göreceksiniz biz en iyi şekilde seçime hazırlanarak ve AK Parti ile en doğru cumhur ittifakını sahaya yansıtarak örnek bir il olacağız. Kocaeli, cumhur ittifakına örnek olacaktır” ifadelerini kullandı.

PROVOKOSYANLARA İTİBAR EDİLMEYECEK

Gazetecilerin MHP Kocaeli’nde bu süreci nasıl yönetecek sorusuna cevap veren İl Başkanı Aydın Ünlü, milli ittifaka zarar verecek provokasyonlara asla itibar edilmeyeceğini söyledi. Ünlü, “Türkiye üzerinde planlanan oyunları, hedef birlikteliği yaptığımız Ak Parti’nin içerisinde olduğu cumhur ittifakı darmadağın edecektir. MHP yetkili kurumlarından çıkmamış, söz, iddia, kanaat, açıklama ve isnatlara asla değer verilmeyecek, aldırış edilmeyecektir” ifadelerini kullandı.

KOCAELİ’DE EN İYİ SONUCU ALACAK

Ünlü, "Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ‘Cumhur İttifakı, Cumhuriyet'in ahlakı, milletin aklıdır.’ cümlesi her şeyi özetliyor. Biz Kocaeli olarak, 12 ilçede Recep Tayyip Erdoğan’ın yani Cumhur ittifakının en iyi sonucu alması için çalışacağız. AK Parti Kocaeli ile genel siyasette yakalanan uyumu Kocaeli’de yakaladığımız ortadadır. Nitekim farklı düşünsek de hedefimiz aynıdır. Ve Kocaeli’de çıkan sonuç Cumhur İttifakı'na en büyük desteği verecektir”  diye konuştu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X