Başkan Sezer'den Ramazan ayı mesajı

24 Nisan 2020 14:07
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, ülkemiz ve İslam dünyası için sağlık, barış ve huzura vesile olmasını temenni etti

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ramazan ayının ilk gününde yaptığı açıklamada; “Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Mübarek Ramazan ayına ulaşmanın manevi huzuru içindeyiz. Ramazan ayı, paylaşmanın, sevginin, birlik ve beraberliğin, aynı zamanda; nefsimizi terbiye etmenin ön plana çıktığı, bütün inananlar için çok özel bir aydır. Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu mübarek ayda, yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini yaşayıp, yaşatmalıyız.

"HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ"

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle camilerde cemaatle teravih namazı kılmasak da, manevi iklimin huzurunda iftar sofralarında bir araya gelemesek de, sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed (SAV)’ın bereketini ve güzelliğini müjdelediği bu mübarek ayda, kardeşliğin ve hoşgörünün Gölcükümüzde en üst seviyede yaşanacağına olan inancım sonsuzdur. Zorluklarla beraber kolaylık da vardır. Bu zor günleri de dayanışma, birlik ve beraberlik içerisinde Allah’ın izniyle hep birlikte aşacağız. Ramazan ayının Gölcükümüze, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa bereket ve huzur getirmesini, dualarımızın ve ibadetlerimizin ind-i İlahi’de kabul olmasını, ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgınından bir an önce kurtulmamızı, huzur ve kardeşlik içerisinde Ramazan Bayramı’na kavuşmamızı, Cenab-ı Rabbil Aleminden niyaz ederim” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X