BBP’ye yeni başkan

03 Mart 2021 13:02
BBP İzmit İlçe eski Başkanı Abdullah Karacan’ın görevi bırakmasının ardından boşta olan göreve Gökhan Aladağ getirildi

BBP İzmit İlçe eski Başkanı Abdullah Karacan’ın 2019 yerel seçimlerinde İzmit Belediye Başkan Adayı olup görevini bırakmasının ardından yerine kimse atanmadı. 2 yıldır boş olan İzmit İlçe Başkanlığı görevine Gökhan Aladağ getirildi. BBP İzmit İlçe Başkanlığı’nda yapılan programa Aladağ’ın yanı sıra BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, Kocaeli Alperen Ocakları Başkanı Murat Ağçay ve parti yöneticileri katıldı.

ESNAF NEFES ALDI

İl Başkanı Remzi Kaya sözlerine Şırnak’ta şehit düşen Furkan Umut’u anarak başladı. Kaya ardından sözlerini, “Covid-19 salgınından dolayı hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. 2 gün önce gevşetilmiş pandemi sürecine girdik. Esnaf bir nebze de olsa nefes aldı. Yüz yüze eğitime kısmen de başlandı. Normalleşme sürecine bir an önce geçebilmemiz için bizlerin de sorumlulukla hareket etmeliyiz. Tüm vatandaşlarımıza görev düşüyor. Tüm vatandaşlarımızın tamamını duyarlılığa davet ediyorum” ifadeleriyle sürdürdü.

 

BAŞARILAR DİLİYORUM

Kaya konuşmasını, “İzmit Kocaeli’nin en büyük ilçesi. Genel merkezimizin takdiriyle Gökhan Aladağ kardeşimiz İzmit ilçe başkanı olarak atandı. Gökhan kardeşimin teşkilatlanma adına zaten bir altyapı çalışması vardı. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum” diyerek sonlandırdı.

 

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Programda konuşan BBP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Aladağ, “1987 İzmit doğumluyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım.Büyük Birlik Partisi Merhum Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bizlere bıraktığı bir sancaktır. Büyük Birlik Partisi hedef Kızıl Elma diyerek yola çıkan bir partidir. Büyük Birlik Partisi temiz siyasetin en güzel örneklerinden biridir. Bana bu görevi layık gören genel başkanımız Mustafa Destici’ye, il başkanımız Remzi Kaya’ya ve il yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

BBP İZMİT YÖNETİMİ

Gökhan Aladağ, Gülsüm Eti, Kaan Şengil, Muhammed Ali Türk, Ünal Özkkuttaş, Görkem Küpçü, Muhsin Talay, İsmail Sönmez, Özgür Altuner, Ahmet Haluk Şen, Mehmet Kütük, Filiz Yazıcıoğlu Sözer, Enes Kaymaz, Samet Balta, Büşra Toraman, Vahit Toraman, Baran Aslan, Ayşe Maral.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X