Bilgi Köprüsü’nde Sevgi Haftası

22 Şubat 2019 10:58
İzmit Yenişehir Mahallesi Karanfil Sokak’ta bulunan Özel Bilgi Köprüsü Kreşi geçtiğimiz haftayı “Sevgi Haftası” adı altında iki ayrı güzel etkinlikle tamamladı

Sonnur Özelçi ve Aybüke Akman eğitimindeki İnci Taneleri Sınıfı ile Merve Uyar ve Ayşenur Ağırkaya eğitimindeki Gökkuşağı Sınıfının ortaklaşa organizasyonu bu etkinliklerden biriydi. Anne-babalar ve çocukları ilk olarak kahvaltıda buluştu. Kreş binasındaki bu etkinliğin sonrasında hep birlikte Çömlek Boyama atölyesine geçildi. Burada da eğlenceli bir zaman dilimi onları bekliyordu.

“SEVGİ ÇERÇEVEMİ YAPIYORUM”

Sevgi Haftası etkinliklerinden biri de Symbol AVM oyun alanında gerçekleşti. Kreş Müdürü Sibel Yalçınöz’ün ve tüm öğretmenlerin hazır bulunduğu etkinlik alanına yoğun ilgi vardı. Çocuklar bu kez hazırlanan materyallerle sevgi çerçeveleri oluşturdu, süsledi. Etkinlikten memnuniyetleri ve gülen yüzleri görülmeye değerdi. Özel Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Beyhan Gürsoy ve Montessori Anaokulu Müdürü Zeynep Emiroğlu da Sevgi Haftası etkinliklerinde yer aldı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X