Bıyıklı Kartepe'yi karış karış gezdi

07 Mart 2019 15:07
Saadet Partisi Kartepe Belediye Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, Kartepe’de son günlerde en çok konuşulan isim olarak dikkat çekiyor.

Kartepe’nin altını üstüne getiren ve gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanan genç başkan adayının söylemleri ve duruşu, büyük takdirle karşılanıyor. Gördüğü ilgi ve destekten dolayı memnun olduğu gözlenen İbrahim Bıyıklı, gerek anket çalışmaları gerekse aldığımız geri dönüşlerle Kartepe’de çok iyi seviyede olduğumuzu görüyoruz. Önümüzdeki günlerde çok daha iyi noktaya gelerek Kartepe’de seçimin favorisi olacağız” dedi.

Çarşı Pazar ziyareti

Saadet Partisi Kartepe Belediye Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı ilçede bulunan semt pazarlarını ziyaret ederek esnaflara hayırlı olsun dileğinde bulunarak vatandaşlarla sohbet ediyor. Bıyıklı, her gün bir başka mahallede kurulan pazarlara giderek pazarcılara hem hayırlı işler dileğinde bulunuyor hem de vaatlerini açıklama fırsatı yakalıyor.

Cenazeleri kaçırmıyor

İbrahim Bıyıklı Kartepe’de cenazelere katılarak vatandaşların acılı günlerinde yanında olmayı da ihmal etmiyor. Cenaze sonrası mezarlığa kadar gitmeye özen gösteren Bıyıklı, “insanımızı seviyor ve değer veriyoruz” diyerek samimi yaklaşım gösterdiklerini söylüyor.

Hastaları ihmal etmiyor

İlçe genelinde hasta ziyaretlerinde de bulunan genç başkan adayı hem gönül alıyor hem hayır duası alıyor.  Hergün farklı mahallelerde hasta ziyareti yapan Bıyıklı, hasta yakınlarından bilgi aldıktan sonra sohbet ederek sıkıntıları olup olmadığını soruyor. Kartepe’de şu sıra herkes İbrahim Bıyıklı’nın gösterdiği performansı konuşurken 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin kilit partisinin Saadet Partisi olması bekleniyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X