Bu düğüne salon dar geldi

06 Ağustos 2023 19:39
Kocaeli’nin ve Körfez’in tanınan, sevilen ailelerinden olan Fidan ve Çelik ailesinin çocuklarının hayatlarını birleştirdikleri düğün töreni Körfez Necmettin Erbakan Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

Her iki ailenin yakınlarının, esnafın ve protokolün ilgi gösterdiği düğüne salon dar gelirken, Merve ve Mustafa Fidan alkışlar arasında bir ömür boyu birlikte olmaya “Evet” diyerek evliler kervanına katıldılar. Damada mikrofon uzatıldığında çalınan “ Son pişmanlık fayda etmez” şarkısı güldürürken, ardından Mustafa Fidan’ın verdiği “Pişman değilim, evet” yanıtı alkışlandı.

Genç çiftin nikahını Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt kıyarken, şahitler arasında Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan yer aldı. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan evlilik cüzdanını geline verdi. Gençlerin nikahını kıyan Şener Söğüt, uzun bir konuşma yaparak evliler kervanına katılan Merve ve Mustafa Fidan’a ömür boyu mutluluklar diledi.

Düğün salonuna gelen konukları Cemil Fidan ve dünürü Şenol Çelik, eşler ve damadın kardeşleri Mehmet, Fatih, Mustafa Fidan ile eşleri karşıladılar. Konuklarla yakından ilgilenen Fidan kardeşler, örnek bir ev sahipliği yaparken, gençlerin bu mutlu gününe her iki ailenin yakınları, dostları, esnaf arkadaşları, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri, protokol büyük ilgi gösterdi. Kıyılan nikah sonrasında Ayşe ve Şenol Çelik’in kızları Merve Hanım ile Ayşe ve Cemil Fidan’ın oğlu Mustafa Fidan bir ömür boyu birlikte olmaya “Evet” dediler.

Fidan ailesi, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak, düğünlerine katılan, çelenk gönderen, telefonla kutlayan tüm dost ve akrabalarına, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a, esnaf arkadaşlarına ve siyasi partilerle, STK başkan ve yönetimlerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X