Bu vandallık Kocaelispor'a 20 bine patladı!

11 Eylül 2018 11:27
Kocaelispor ile Fatsa Belediyesyor arasında oynanan maçta kırılan koltukların maliyetinin 20 bin TL olduğu duyuruldu. Kulüp yetkilileri taraftarları uyararak, “Dikkat etmezsek ağır para cezaları, hatta saha kapatma cezası alabiliriz. Taraftarlarımız daha duyarlı olsun” dedi

Kocaelispor ile Fatsa Belediyesyor arasında oynanan maçta merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle para cezası kesilmişti. Yeni stadın koltuklarının kırılması da kent kamuoyunda büyük tepki görmüştü. Koltukların kırılması nedeniyle Kocaelisyor Kulübüne para cezası geldi. Taraftarları uyaran Kocaelisyor Kulübü şu açıklamayı yaptı: Yeni açtığımız stadyumumuzun 85 koltuğuna henüz ilk müsabakada zarar verilmiş olması, tüm duyarlı taraftarlarımız gibi bizlerin de yüreğini burkmuştur. Yakıştıramadığımız ve kabullenemediğimiz bu tablonun kulübümüze maliyeti sadece bu maç için 20.000₺ olacaktır.

MÜDAHİL OLUN

Koltuklara, tuvaletlere ve tüm stadyum ekipmanlarına gelebilecek olası zararın Kulübümüzden devamlı tazmin edileceği hususunu bir kez daha hatırlatarak, duyarlı taraftarlarımızın bu ve benzeri hadiselerin yaşanmaması için müdahil olmalarını beklemekteyiz. Merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle, sezonun henüz ilk müsabakasında kulübümüz 5.000₺ para cezası almış olup, her tekrarı halinde ise bir önceki cezaya 4.000₺ eklenerek (9.000₺, 13.000₺, 17.000₺, 21.000₺...) cezalar devam edecektir.

DAHA DUYARLI OLALIM

Olası çirkin ve kötü tezahürat cezalarının da ağır para cezaları ile birlikte saha kapatma cezasına kadar gidebileceği hususunu da hatırlatarak, ağır ekonomik şartlar altında mücadele eden kulübümüzün cezalar almaması için tüm taraftarlarımızın daha duyarlı olmalarını, stad ekipmanlarına zarar verenleri uyarmalarını ve engellemelerini rica ederiz.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X