Bursa'da indirim var da bizde yok mu?

29 Ocak 2018 22:47
Yeni yılda birçok büyükşehir belediyesi suya ve doğal gaza indirim yaparken Kocaeli de ise zam geldi. Hal böyleyken Kocaelili vatandaşlar ise 'Bizim başımız kel mi?' demekten kendini alıkoyamıyor

Birçok büyükşehir belediyesinden 2017 yılının sonuna doğru suya indirim haberleri gelmişti. İstanbul’da yeni yıla girilmesinden itibaren suya yüzde 5 indirim yapılırken İstanbul’un dışında Bursa, Balıkesir ve Ankara gibi illerden de peş peşe indirim haberleri gelmişti. Acaba Kocaeli’de de indirim yaşanır mı diye beklerken İSU 10 metreküpe kadar olan suyun birim fiyatını 2,06'dan 2,31 TL'ye çıkarmıştı. Bununla birlikte Kocaelililer için indirim beklentisi hayal olarak kaldı.

BURSA'DA VAR BİZDE YOK MU?

Şimdilerde ise Bursa’dan hiç beklenmedik bir indirim haberi geldi. Türkiye'nin en büyük doğal gaz dağıtım şirketlerinden Bursagaz, yeni tarifesiyle abonelerine doğal gazı daha uygun bir fiyata ulaştıracak. Abonelerine yüzde 4 indirim yaptığını açıklayan Bursagaz, yeni tarifesiyle belli kriterlerdeki güvence bedellerini de ortalama yüzde 5 oranında indirimli sunacak. Kocaelili vatandaşlar ise doğal gazı ve suyu yeni yılda indirimli kullanan büyükşehir belediyelerini örnek göstererek 'Bizim başımız kel mi?' demekten kendini alıkoyamıyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X