Çakar: Bu halk Hakkını Helal etmez

14 Mayıs 2021 20:20
CHP İzmit ilçe başkanı Hakan Çakar bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın helallik açıklamasının ardından yaptığı açıklamada “Bu halk Hakkını Helal etmez” dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü açıklamasında, kısıtlamalardan etkilenen esnafa her türlü desteği verme gayretinde olduklarını belirterek “Buna rağmen sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz” demişti

CHP İzmit ilçe başkanı Hakan Çakar Erdoğan’ın bu açıklamasına yanıt verdi. Çakar açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Türkiye'nin son 19 yılın da  Bir tarafta lüks içinde yaşamlar, diğer tarafta yoksulluk ve açlık. Bir tarafta torpilli milyoner çocuklar, diğer tarafta iş bulamadığı için intihar eden gençler. 

 Bir tarafta, semt pazarında çürük meyve sebze toplayan milyonlarca  vatandaş, diğer tarafta yandaşlar pudra şekeri çekip lüx arabalarla saltanat sürecek.

Dükkân ve tezgâh  yerleri açamayan esnaf, maaşlı iş bulup çalışamayan vatandaş. Şimdi AKP Genel başkanı çıkıp  hakkınızı helal edin diyor, bu halk Hakkını helal etmez.Halkımız tek şekilde hakkını helal eder  erken seçim kararı alırsa sandıkta hakkını helal eder.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X