Cami imamı bağışlarla kendine araba aldı

24 Şubat 2018 20:09
Kartepe'de muhtarların bölge ile ilgili sorunlarını dinleyen Vali Aksoy'a Arslanbey Mahalle Muhtarı Sedat Topal, mahalledeki cami imamının toplanan bağış paralarıyla kendine araba aldığını söyledi

Kartepe'de düzenlenen muhtarlar toplantısı geçtiğimiz günlerde geniş bir katılım ile gerçekleşti. Toplantıya Vali Hüseyin Aksoy, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İSU şube müdürü, SEDAŞ bölge müdürü, ilçe müftüsü, ilçe kaymakamı, daire müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katılım gösterdi. Muhtarlar Vali Aksoy’a ilçede ve mahallelerde yaşadıkları sorunları aktardı. Öte yandan toplantıda ilginç gelişmeler de yaşandı. Arslanbey Mahalle Muhtarı Sedat Topal, mahalle müftüsüyle yaşadıkları sıkıntıyı Vali Aksoy’a anlattı.

İMAM KENDİNE MAKAM ARACI ALDI

Muhtar Topal, “Mahallemizdeki camide yıllardır imamlık yapan ve vatandaşlarla hiçbir konuda anlaşamayan imamı defalarca ilçe müftülüğüne şikayet ettik. İmam, cami derneğinin topladığı paralarla kendisine makam arabası aldı. Biz bu durumdan rahatsızdık. Defalarca ilçe müftülüğüne ve il müftülüğüne şikâyet ettik. Ancak sorun çözülemedi. İmam görevinin başında” dedi. Kartepeli muhtarın şikâyetlerini dinleyip not alan Vali Aksoy, daha sonra şikâyetleri ilgili kurum müdürlerinin yanıtlaması talimatı verdi. Ayrıca Vali Aksoy, ilçede sokak çocuklarının çalıştırılmaması, mendil satan çocuklardan hiçbir şey alınmaması konusunda da uyarıda bulundu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X