CHP Başiskele’de Acurman sesleri yükseliyor

10 Aralık 2019 15:58
CHP Başiskele İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Şamba ve yönetim kurulu üyeleri kongrede oy kullanma hakkı bulunan 49 kadın delege ile kahvaltılı organizasyonda bir araya geldi

Geniş katılımla gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonuna CHP Başiskele İlçe Başkanı Arif Gökyıldız, CHP Başiskele İlçe Başkan Adayı Av. Anıl Acurman, İlçe Sekreteri Hasan Varol, Basın ve Propagandan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Vacit Çelik, Örgütlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı İlyas Koçak, 49 kongre delegesi ve partililer katıldı.

KADINLARDAN ACURMAN’A DESTEK

CHP Başiskele İlçe Örgütü’nde gerçekleştirilen programa katılan partililer çocuk gelin olaylarını protesto etmek için bileklerine kırmızı kurdele taktı. İlçe yönetimi ve partililer tarafından yapılan istişare neticesinde 5 Ocak 2020 günü gerçekleştirilecek olan CHP Başiskele İlçe Kongresi’nde vaat ettiği projeler ile şimdiden öne çıkan Av. Anıl Acurman’ı destekleyeceğini belirtti.

DİĞER İLÇELERE ÖRNEK OLACAĞIZ

Konu hakkında konuşan Av. Anıl Acurman, "Gösterdiğiniz ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim. Başiskele örgütümüzde kadın üyelerin emeği çok büyük. Gerçekleştireceğimiz projeler ile birçok ilçemize örnek olacağız. Başiskele’de altı ok bayrağını yukarı, daha yukarı yükselteceğimize yürekten inanıyorum. Güzel günler bizi bekliyor” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X