CHP Derince Adayı Sertif Gökçe ezber bozuyor

28 Aralık 2018 11:50
CHP Derince Belediye Başkan adayı Av. Sertif Gökçe, ezber bozmaya devam ediyor. Çalışmalarına ara vermeden devam eden Gökçe, deyim yerindeyse Derince’de kasırga gibi esmeye başladı

CHP’nin en iddialı isimlerinden olan CHP Derince Belediye Başkan Adayı Avukat Sertif Gökçe, Derince’de adeta gitmedik yer bırakmadı. İktidar, adayını belirlemeye dursun, Gökçe adeta Derince’de esmeye hatta kasırga olmaya devam ediyor.  Gittiği her yerde sevgi seliyle karşılaşan başkan adayı vatandaştan büyük ilgi görüyor.

ARTIK DEĞİŞİM ŞART OLDU

İşte bu yolda hız kesmeyen Av. Sertif Gökçe, ilçe örgütünün hazırlamış olduğu ziyaretler kapsamında kahvelerde vatandaşlarla buluşmaya, pazarda esnafla dertleşmeye, sanayici esnafının sofrasında, hemşehri derneklerinin toplantısında, açılışlarda kısaca iyi ve kötü günde halkın yanında olmaya devam ediyor. Tüm bu ziyaretlerde vatandaş artık Derince’de değişim gerektiğini yüksek sesle söylüyor.

MUTLU İNSANLARIN YERİ

Ziyaretlerinde Derince için projeleri hakkında bilgiler aktaran Gökçe, "Yakalamış olduğumuz uyumlu tempomuzla yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Özellikle gençlerin ilgisi bize heyecan veriyor. İlçe yeni bir soluk yeni bir heyecanla değişim istiyor. Biz de Derince'nin daha yaşanası daha gelişime açık, çağdaş, modern bir şehre dönüştürerek Derince’de yaşayan insanların mutlu olacağı bir kent yapacağımıza söz veriyoruz. Çünkü Derince halkı bunu fazlasıyla hak ediyor" diye konuştu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X