CHP Körfez'de buzlar eridi

27 Ocak 2024 21:17
Oldukça çalkantılı ve tartışmalı bir belediye başkan adaylık dönemi yaşayan ve ön seçimle Tayfun Balıkçı’yı seçen CHP Körfez’de, ilçe yönetimi ile aday arasındaki buzlar eridi.

CHP Körfez'de buzlar eridi. Belediye başkan adaylık döneminde ön seçim süreci çalkantılı geçen Körfez'de adaylık seçimini kazanan Tayfun Balıkçı, ilçe yönetimi ile bir araya gelerek seçim süreci hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 

Ön seçim sonrasında resmi açıklama yapılana kadar sessizliğini koruyan ilçe yönetimi ve Tayfun Balıkçı, açıklama sonrasında ilk adımlarını attılar. Ön seçim öncesinde ve sandıkta bir başka adaya destek veren ilçe yönetimi ile sandıktan kazanan aday olarak çıkan Tayfun Balıkçı arasında kavga bekleyenler hayal kırıklığı yaşadı.

BUZLAR ERİDİ

Resmi açıklamadan sonra önce ilçe başkanı Gülseren Solmaz Altunal ile ilçe yöneticileri, sosyal medya hesaplarından verdikleri mesajlarla Tayfun Balıkçı’yı kutladılar ve birlikte çalışacaklarına vurgu yaptılar. Kendisine destek veren arkadaşlarıyla birlikte ilçeye giden Balıkçı'yı İlçe Başkanı Altunal ve ekibi karşıladı. Beklenenin aksine tüm buzlar bir anda eridi ve samimi ortamda yapılan sohbet sonrasında çiçek takdimi ile yaşanan tüm olumsuzluklar unutuldu.

YARINDAN İTİBAREN DOSYA TESLİMİ BAŞLAYACAK

Tayfun Balıkçı ve ilçe yönetimi, Körfez Belediyesi’ni almak üzere söz verirken, saha çalışmalarına da yeniden start verdiler. CHP Körfez’de bu gelişmenin ardından belediye meclis üyelikleri için başvuruların hızlanması bekleniyor. Adayı bekleyen meclis üyeliği düşünen siyasiler, yarından itibaren dosya teslimi yapmaya başlayacaklar.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X