CHP’de istifa edenlerin yerine o isimler geldi

13 Ekim 2018 13:49
CHP’de yöneticilik yapanların aday adaylığı için istifa süreci dün akşam sona ermiş 3 belediye başkanı istifasını vermişti. 3 Belediye başkanının istifasının ardından boş kalan makamlara vekalet edecek isimler belli oldu

CHP’de görevli olup belediye başkanlığı ve meclis üyeliği aday adayı olmak isteyenlerin istifa süresi dün itibariyle sona ermişti. CHP’de belediye başkan aday adaylığı için Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar ve Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri görevlerinden istifa etmişti. İstifa eden ilçe başkanlarının yerine tüzük gereği ilçe başkanvekili olarak yönetimden 3 kişi belirlendi. Yönetimden meclis üyeliği için istifa edenlerin yerine ise blok liste olduğu için yedeklerdeki sıralamanın bir öneminin olmadığı öğrenildi.

İSİMLER BELLİ OLDU
Darıca’da Yakup Törk’ün istifa etmesinin ardından ilçe yönetim kurulu üyesi Örgütlenme ve Örgüt Yönetimi Başkanı Gürer Yıldırım, başkanvekilliğini üstlendi. Kartepe’de Cumhur Karakadılar’ın istifa etmesinin ardından yönetim kurulu toplantısı yapılarak Salı günü itibariyle İlçe Başkan Yardımcısı Örgütlenme ve Örgüt Yönetimi Başkanı Şerafettin Kırmızı’ya emanet edilecek. Gölcük’te İsmet İşeri’nin istifa etmesiyle birlikte ilçe başkanvekili olarak İlçe Başkan Yardımcısı ve Örgütlenme ve Örgüt Yönetimi Başkanı Fikret Gürel görev alacak.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X