CHP'li gençlerde kongre heyecanı! Erinç ile Andız yarışıyor

14 Ocak 2018 11:29
CHP’li gençler bugün sandık başına gidiyor. İl Gençlik Kolları Başkanlığı için mevcut başkan Murat Erinç ile Emre Andız yarışıyor

CHP Kocaeli 15. Olağan Gençlik Kolları Kongresi bugün saat 11.00'de KYÖD Sosyal Tesisleri'nde başlarken kongrede 2 aday yarışıyor. Mevcut başkan Murat Erinç başkanlığa yeniden aday olurken, Emre Andız karşısına rakip olarak çıktı. Kongrede 325 delegenin oy kullanma hakkı bulunurken 21 kişilik yönetim kurulu ve 11 kurultay delegesi belirlenecek. Öte yandan daha önceden aday olacağını açıklayan Anıl Deniz Pişkin, Emre Andız'ı destekleyeceğini belirterek adaylıktan çekildi.

9 BAŞKANDAN DESTEK

Geçtiğimiz gün bir toplantı yapan CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehdi Kaan Günan, Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Levent Soykan, Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdal Şener, Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tolga Papatçı, Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayreti, Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanı Turgay Bayrak, Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdem Sümbül ve Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, başkanlık yarışında Emre Andız’ın yanında olduklarını duyurmuştu. 9 ilçe başkanının bu çıkışı Andız’ın hem moralini yükseltti hem de kazanma şansını artırdı.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYUYORUZ

Yazılı bir açıklama yapan mevcut başkan Murat Erinç “Ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçte elimizi taşın altına koymaktan çekinmiyoruz. Arkadaşlarımızın da desteğiyle bu onurlu göreve yeniden adayım. İki yıl önce genç kardeşlerimizin oylarıyla almış olduğumuz bu onurlu görevi, var gücümüzle yerine getirdik. Ülkemizin geçmekte olduğu bu zorlu dönemde Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin bir ferdi olarak elimizi taşın altına koymaktan çekinmediğimizin altını çiziyoruz ve yeniden bu onurlu göreve, genç arkadaşlarımızın da desteğiyle aday oluyoruz.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X