CHP’li Harun Yıldızlı Kartepe’de de moral buldu

01 Şubat 2020 23:45
Geçtiğimiz günlerde CHP il başkan adaylığı için, il başkan yardımcılığından istifa eden Harun Yıldızlı ikinci ilçe delege ziyaretini Kartepe’de yaptı

Harun Yıldızlı, geçtiğimiz Salı gülü, il başkan adaylığı için CHP İl Başkan Yardımcılığı’ndan istifa etmişti. Uzun süredir il başkan adaylığı için hazırlandığı bilinen Yıldızlı, istifa sonrası hızlı bir şekilde çalışmaya başladı. Geçtiğimiz Çarşamba günü Karamürsel ilçe örgütünü ziyaret ederek delegelerle buluşan ve projelerini anlatan Yıldızlı, delege buluşmalarına devam ediyor. Karamürsel delegelerinden olumlu tepkiler alan Yıldızlı bu akşam da Kartepe’de moral buldu.

MORAL BULDU

Kartepe’de de olumlu tepkiler alan Harun Yıldızlı, projeleri hakkında bilgilendirme yaptı. Önümüzdeki seçimlerden milletvekili sayısında çıtayı oldukça yükselttiklerini ve Büyükşehir Belediyesi’ni mutlaka alacaklarını vurgulayan Yıldızlı’nın önümüzdeki Salı günü resmi adaylık başvurusunu yapması bekleniyor. İlçe ziyaretlerine devam eden Harun Yıldızlı’nın yakın bir zamanda basının karşısına çıkıp adaylık duyurusu ve hedefleri konusunda ayrıntılı bilgi vereceği gelen bilgiler arasında.

 

 

 

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X