Çınar: Sen makam odan için, biz esnafımızın çamurdan kurtulması için konuşuyoruz

21 Mayıs 2022 16:09
AK Parti İzmit İlçe Başkanvekili Yusuf Sami Çınar, Fethiye Caddesi ile ilgili açıklamasında İlçe Başkanı Ali Güney’e yüklenen Emirşah Torun’a sert çıktı: “Sen makam odanı kaybetmemek için, biz esnafımız çamurdan, tozdan kurtulması için konuşuyoruz. Aramızdaki fark bu” dedi

YUSUF SAMİ ÇINAR’DAN SERT AÇIKLAMA
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in Fethiye Caddesi esnafını ziyaretinden sonra yaptığı, “Fethiye Caddesi’nde taşlar yerine oturmamış” açıklamasına İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, “Hesap yapmayı bilmiyorsunuz” şeklinde cevap vermişti. AK Parti İzmit İlçe Başkanvekili Yusuf Sami Çınar, daha düne kadar AK Parti’nin peşinden ayrılmayan Torun’un bu çıkışına sert tepki göstererek şunları söyledi: 


FATMA HANIMA HAYIR GELMEZ
“İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun önce geçmişiyle yüzleşsin. Bu şehirde İzmit Belediye Başkanını siyasi açıdan savunmak kendisine kaldıysa vah CHP’nin haline. Hoş, bu durumdan üzüntü duyacak değiliz. Ancak daha dün AK Parti’nin peşinden ayrılmayıp, iyi bir makam beklerken, 180 derecelik dönüşle CHP’li belediyede kendine makam edinerek çapsızlığını ortaya koyan Emirşah Torun’dan Fatma Hanıma (Belediye Başkanı) hayır gelmez. Sadece kendisine sırt çevireceği günü beklesin.”
 

ARAMIZDAKİ FARK ÇOK AÇIK
“Emirşah Torun, bugün hayalinde bile göremeyeceği makamı nasıl korurum düşüncesiyle bu tamamen saçma ve hayal ürünü açıklamayı yapıyor. Oysa İzmit İlçe Başkanımız aylardır oyalanan, her gün farklı bir yalanla zaman kaybettirilen İzmit Fethiye Caddesi esnafı adına konuşuyor.
Emirşah Torun, klimalı lüks odasını, makam aracını kaybetmemek için konuşuyor.
İzmit İlçe Başkanımız, esnafımız, vatandaşımız artıl çamura basmaktan, toza bulanmaktan kurtulsun diye konuşuyor.”
 

OLAYA VAKIF DEĞİL, ÇÜNKÜ..
“Durum bu kadar açık ve net olduğundan, matematik hesaplarıyla uğraşmayı kendisine bırakıyoruz. Şunu unutmasın ki, Fatma Hanım İzmit’e Fethiye Caddesi sözü verip, her türlü yardım teklifini elinin tersiyle ittiğinde Emirşah Bey hala bizim kapımızda bekliyordu. Bu nedenle olaya tam anlamıyla vakıf olamamasına da şaşırmış değiliz.”
 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X