Coşkun: Saadet Partisi bu kez kazanacak

17 Mart 2024 11:11
Saadet Partisi Körfez Belediye Meclis Üyesi adayı Ömer Faruk Coşkun, 31 Mart yerel seçimlerinde belediyeyi kazanacaklarını, halkın yaşadığı tecrübelerden sonra kendilerine oy vermeye hazır olduğunu söyledi.

Ömer Faruk Coşkun, halkın yaşadığı ekonomik krizler, yeni kriz beklentileri ile iyice bunaldığını söyleyerek, “Belediye seçimleri ile halk önemli bir adım atıp, yerel yönetimleri güvendikleri ellere teslim etmeye hazır. Bunun için zaten denenmişlerle değil, güvenilir yeni ekiplerle yola devam etmek istiyorlar. Halk sahada birlik ve beraberlik içinde, tam uyumla çalışan ve hizmet için yola çıkan ekiplerimizi görünce bu kez tamam dediler. Körfez Belediye Başkan adayımız Erkan Küçükemirler ve Körfez Belediyesi Meclis Üyesi adaylarımızı sürekli bir arada, tam uyum halinde gören vatandaşlarımızın güveni de artıyor. İşyerlerimizi güvendiğimiz ellere bırakarak, sabah namazı ile günlük programlara başlıyor, projelerimizi, adaylarımızı tanıtan argumanları dağıtarak, gerçekleşecek belediye hizmetlerini anlatarak vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Halk artık söz veren değil, sözünü tutan yönetim istiyor ve bunun için de geçmişte olduğu gibi bize güvenebileceklerini biliyor” dedi.

 Coşkun, kısa sürede ilçede gidilmedik mahalle bırakmadıklarını, çalmadık kapı kalmamasına özen gösterecek şekilde çalıştıklarını da ifade ederek, “Ulaşamadığımız hiçbir vatandaşın kalmaması için gece gündüz çalışıyoruz. Ramazan ayı olmasına rağmen bu durumu fırsata çevirerek, halkımızla iftarlarda, camilerde bir araya geliyor, destek istiyoruz. Çalışmalarımızın sonuçları çok olumlu ve bu dönüşlerin sandığa yansıyarak bize seçim kazandıracağına inancımız tam” dedi

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X