Darıca değişiyor Yakup Törk geliyor

30 Mart 2019 15:50
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, gerçekleştirdiği ‘Darıca Büyük Değişim Mitingi’nde binlerce vatandaşa seslenerek, “Darıcalı kararını vermiş. 1 Nisan sabahı göreve geliyoruz.” dedi.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk seçimlere bir gün kala bugün Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda ‘Darıca Büyük Değişim Mitingi’ni gerçekleştirdi. Mitinge CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, İyi Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Özer Yıldız ve binlerce vatandaş katıldı.

SELAMALAMA KONUŞMASI YAPTILAR

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlan mitingde ilk olarak İyi Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman ve CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da bir selamlama konuşması yaptı. Selamlama konuşmalarının ardından Darıca Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce vatandaşın coşkulu alkış ve tezahüratlarıyla CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk sahneye çıktı. Meydanı dolduran binlerce Darıcalı’ya teşekkür ederek konuşmasına başlayan CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk , “Doğdum, büyüdüğüm güzel şehir Darıca.

31 MART’TA DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Kentine sevdalısı olduğum tüm Darıca’yı sevgiyle selamlıyorum. Bugün 7 bölgeden, 81 ilden insanın Darıca’ya olan aşkı ile bu alanı dolduran herkese selam olsun. Darıca 30 Mart’ta 15 yıl bu kenti yöneten, beceriksizlere güle güle diyor. Bu millet 31 Mart’ta değişimi gerçekleştirecek. Buradan Emeklilikte Yaşa Takılan EYT’lilere de selam gönderiyorum. 31 Mart’ta değişimin mimarı gençler ve kadınlar olacaktır. Darıca’nın bir evladına sahip çıktığınız için ayrı bir teşekkür ediyorum.

DARICALILARIN SAĞDUYUSUNA GÜVENİYORUM

Yakup Törk’e gönül veren 200 bin Darıcalı var. Darıcalıların sağduyusuna inanıyorum. Bu seçimin bir yerel olduğunu görüyorlar. Ak Parti’ye ve MHP’ye daha önceden oy veren kardeşlerime sesleniyorum. Ben tüm Darıcalıların olduğu gibi sizin de adayınızım. Bu kenti yönetmek isteyen arkadaş Darıca Belediyesi’nin 140 milyon borcundan sorumlu olan arkadaşlardan biri. 15 yıldır bu kentin her yerinde bu kentin daha iyi yönetilmesi için sizlerin görüş ve önerilerini alan bir kardeşiniz olarak sizlerin desteğini istiyorum.

HAKKIMIZLA KAZANACAĞIZ

Darıca’yı bir eğitim, spor ve kültür kenti yapacağım. Bu kent 2008 yılında ilçe olmasına rağmen bir emniyet ve kaymakamlık binası yok. Bu kentin insanları bu kenti esaretten kurtaracaklar. Darıca’nın markası Darıca Gençlerbirliği’ni sattılar. Hayatının tamamını Darıca’da geçiren bir kardeşiniz olarak ötekilerin temsilcisi olacağım. Bu kentin başına 15 bin Suriyeli bu kenti yönetenler bela etti. Komşularımız tamam ama parklarımız işgal altında. Suriyelere sorgusuz sualsiz yardım yapılıyor. Artık Yakup Törk sadece ailem değil, 200 bin Darıcalı’nın oldu. Şerefimizle yürüdük ve hakkımızla kazancağız. 1 Nisan sabahı hep birlikte bu kenti birlikte yöneteceğiz.” diye konuştu. Törk konuşmasının sonunda göreve geldiğinde belediye başkan yardımcısı olarak Erzurumlu Avukat Çağrı Solak’ın olacağını ifade etti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X