Derince’de bisiklet şöleni

08 Haziran 2018 18:19
Derince Kent Meydanı'nda düzenlenen programda okullarını ilk beş sırada bitirerek mezun olan öğrencilerle, sportif ve kültürel branşlarda ülke çapında dereceye giren toplam 304 öğrenciye Başkan Bulut tarafından bisiklet hediye edildi

Derince’de eğitim veren ilk, orta ve liselerde okul hayatını sürdüren öğrencileri başarılı olmaları yönünde teşvik etme ve bisiklet kullanmaya özendirme amacıyla bir proje hazırlayan Derince Belediyesi, bu çalışmanın sonunda öğrencileri ödüllendirdi. Kent Meydanı'nda düzenlenen programda okullarını ilk beş sırada bitirerek mezun olan öğrencilerle, sportif ve kültürel branşlarda ülke çapında dereceye giren toplam 304 öğrenciye Başkan Bulut tarafından yaz tatili öncesinde bisiklet armağan edildi. Derince Kent Meydanı’nda gerçekleşen bisiklet dağıtım törenine Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Başkan Yardımcıları Nurettin Işık, Ayşe Mamat, Osman Ergin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, meclis üyeleri, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi.

HİÇBİR BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ

Bisiklet dağıtım töreninde bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, eğitime yönelik çalışmaları her zaman desteklediklerini belirterek, “Bir öğretim yılını daha geride bıraktık. Başarılı öğrencilerimizi aileleriyle birlikte burada ağırlamak, sizlerle bir arada olmak bizim için mutluluk verici. Hiçbir başarı ödülsüz kalmaz anlayışıyla hareket ederek bu başarılarınızı taçlandırarak sizleri ödüllendiriyoruz. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam için sporun hayatımızdaki yeri çok önemli. Bu anlamda hizmete sunduğumuz projelerin yanında yavrularımızın başarıya ve spora yönlendirilmesi noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı tatiller diliyorum” dedi. Derince Kaymakamı Akın Yılmaz da yaptığı konuşmada “Siz derslerinizde başarı sağlayıp gerekli olan bilgi birikimi sağlarsanız, bunun karşılığını mutlaka alırsınız. Bu noktada bugün 304 öğrencimiz bisiklet ile ödüllendirildi. Belediye başkanımızı bu düşüncesinden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki eğitim hayatınızda da hepiniz hedeflediğiniz tüm okullara kavuşursunuz” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X