Doğusel: Denizcilikle ilgili her projeye desteğe hazırız

02 Nisan 2019 10:24
İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, 31 Mart Yerel Seçimleriyle ilgili değerlendirme yaptı

Doğusel'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Seçimler demokrasinin olmazsa olmazıdır. Seçimler konusunda büyük bir tecrübeye sahip olan ülkemiz, 31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimini de büyük bir olgunlukla atlattı. Vatandaşlarımız sandıklara koşarak özgür iradeleri ile oylarını kullandı ve belediye başkanlarını, meclis üyelerini ve muhtarlarını seçti. İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi olarak mahalli idareler seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz. Seçilen tüm yöneticilerimize başarı dileklerini sunuyoruz.

BÜYÜK SORUMLULUK

Yerel yönetimler demokrasinin ilk adımıdır. Yerel yönetimler halka direkt dokunan yönetim ayağıdır. Bu yüzden her belediye başkanımızın, meclis üyemizin ve muhtarımızın sırtında büyük sorumluluk vardır. Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceklerine inancımız tamdır. İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi olarak, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarımızı kutlarken, 5 yıllık görev süreleri boyunca yanlarında olduğumuzu, özellikle denizcilikle ilgili projelerine destek vermek için elimizi taşın altına koyacağımızı bildirmek isteriz.

DESTEĞİMİZ ARTACAK

Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın gerek deniz müzesi, gerekse lojistik köyü gibi önemli projelerinin startının bir an önce verilmesi için heyecan duyduğumuzu ifade etmek isteriz. Öte yandan mahalli idareler seçimlerinin tamamlanması nedeniyle hükümetimizin ekonomiye ağırlık verecek olmasından mutluluk duyacağımızı belirtir, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi İstihdam Seferberliği projesine verdiğimiz desteğin artarak devam edeceğini kamuoyuna sunmak isteriz.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X