Doyum Lokantası'nda Ramazan'a özel menüler

25 Mayıs 2017 13:04
Geçtiğimiz haftalarda hizmete giren Doyum Lokantası, yaklaşan Ramazan ayına hazır. Birbirinden tecrübeli ustaların elinden çıkan özel menüler ise uygun ve çeşitliliğiyle dikkat çekiyor

İzmit’te geniş bir kitle tarafından tanınan girişimci Erkan Özdemir’in geçtiğimiz haftalarda Fevziye Camii, Ayakkabıcılar Sokağı’nda hizmete soktuğu Doyum Lokantası, yaklaşan Ramazan ayını özel menülerle karşılamaya hazırlanıyor. Birbirinden lezzetli tatların profesyonel ellerde yoğrulduğu işletme, oruçlu uyanacağınız ilk günde sizleri iftarlık zengin çeşitliliğiyle ağırlayacak.

UYGUN FİYATLAR

7/24 açık olma konseptini İzmit’e ilk olarak kazandıran Doyum Lokantası bu özelliğini Ramazan ayı boyunca da bozmayacak. İftar ve sahurda karnınızı oldukça uygun fiyata doyurabileceğiniz 25 personelin çalıştığı lokantada 25 TL’ye; çorba, kavurma, pilav, salata, tatlı, içecek, iftar tabağından oluşan et menü 15 TL’ye; çorba, tavuk, pilav, salata, tatlı, içecek ile iftar tabağı, 22 TL’ye; tas kebabı, pilav, salata, tatlı, içecek ve iftar tabağından oluşturulmuş zengin bir sofrada yerinizi alabilirsiniz.

SAHURDA SERPME KAHVALTI İMKANI

Tüm bunların haricinde sahurda serpme kahvaltı ile uzun sürecek oruç vaktini zorlanmadan geçirebileceğiniz özel menülerde Doyum Lokantası’nın bünyesinde yer alıyor. 20 TL’ye neredeyse kuş sütünün eksik olduğu kahvaltı ve iftarda bu eşsiz lokantada yerinizi ayırtmak için; 262 323 84 39 nolu numarayı aramanız yeterli.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X