Ellibeş, danışmadan sonra Kandaz’a gitti

02 Şubat 2020 12:34
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, cumartesi günü 106.Genişletilmiş İl Danışma Meclisinin ardından anjiyo olan AK Parti Kartepe eski ilçe başkanı Hasan Kandaz’ı ziyaret etti

AK Parti Kocaeli 106.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi cumartesi günü muhteşem katılımla gerçekleşti. Partinin bugüne kadar hizmet vermiş ana kademe, kadın ve gençlik kollarının yoğun katılımıyla yapılan Danışma Meclisi’nde Avrupa Parlementosu’nda Türk Bayrağı’na saldıran ırkçı Ioannis Lagos da protesto edildi. Danışmaya katılanlara 3 bine yakın Türk Bayrağı dağıtıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yoğun katılımlı ve coşkulu geçen Danışma Meclisi’nin hemen ardından AK Parti Kartepe eski ilçe başkanı Hasan Kandaz’ı ziyaret etti.

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kalp rahatsızlığı nedeniyle anjiyo olan Kandaz’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Ellibeş’e il başkan yardımcıları ve yöneticiler eşlik etti. Kandaz rahatsızlığı nedeniyle Danışma Meclisi’ne katılamadığını ve bu nedenle üzüntülü olduğunu söyledi. Başkan Ellibeş, Kandaz’ın biran önce sağlığına kavuşmasını dilerken, “Partimize bugüne kadar hizmet etmiş herkes bizim için çok değerlidir. AK Parti’de eski-yeni yoktur. Bu dava hepimizin davasıdır. Milletimize hizmetkar olma davasıdır. Hasan Kandaz’a acil şifalar diliyorum” dedi. Ellibeş, Kandaz’ın ardından diğer hastalara da geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X