Ellibeş, teşekkür mesajı yayımladı

09 Kasım 2020 14:32
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, pazar günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen 7. Olağan İl Kongresi’nin büyük bir coşku ve heyeanla geçmesinden dolayı bütün teşkilata teşekkür etti

AK Parti Kocaeli Ä°l BaÅŸkanı Mehmet EllibeÅŸ, kongre sonrası yayımladığı ilk mesajında ÅŸunları söyledi: “Çok konuÅŸulacak, farklı açılardan deÄŸerlendirilecek bir genel kurulu geride bıraktık. HerÅŸeyden önce kongremizi teÅŸrifleriyle onurlandıran CumhurbaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan’a, Genel BaÅŸkan Yardımcılarımıza, Bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye baÅŸkanlarımıza, STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerimize teÅŸekkür ediyorum. Ve elbette en büyük teÅŸekkkürü bizleri her zaman olduÄŸu gibi yine yalnız bırakmayan ve daima güçlü kılan teÅŸkilat mensuplarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza sonsuz teÅŸekkürlerimizi sunuyoruz.

ÇOK GENÇ BÄ°R PARTÄ°

Her kongre partimizde yenilenmeyi de getirir. Bu nedenle yönetim kurulunda bayrağı devreden arkadaÅŸlarımıza bugüne kadar sundukları katkı için teÅŸekkür ederken, yebi yönetim kurulundaki arkadaÅŸlarımıza da baÅŸarılar diliyorum. Çok özenip, gece-gündüz yorulmadan çalışarak hazırlandığımız kongremizin hayırlar getirmesini diliyorum. AK Parti henüz 19 yaşında çok genç bir parti. Bu kongreyle inandığı yolda yürüyen güçlü teÅŸkilatımızla yeni bir dönemi baÅŸlatmak için yola çıkıyoruz. Tek derdi 83 milyonun tamamının refahı olan bu yolda Allah CumhurbaÅŸkanımızın ve milletimizin yar ve yardımcısı olsun”.

YAZARIN DÄ°ÄžER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X