Ellibeş: Türkiye 21 yılda birçok kazanım elde etti

15 Ekim 2022 12:48
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 21 yılda Türkiye’nin çok önemli mesafe kaydettiğini, bu kazanımları devam ettirmek için 2023 seçimlerinin büyük öneme sahip olduğunu kaydetti. Ellibeş, Bartın’da maden kazasında hayatını kaybedenlere de başsağlığı diledi

ÇAYIROVA’DA DANIŞMA MECLİSİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, 3.danışma meclisini Çayırova’da yaptı. Çayırova Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya partililer yoğun ilgi gösterdi. Soru-cevap kısmıyla, teşkilatın beklenti ve önerilerinin de alındığı Çayırova İlçe Başkanlığı 64.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, şunları söyledi:

 

TÜRKİYE YÜZYILI OLACAK

“Türkiye Yüzyılı’na ilk adımı atmak için hep birlikte hazır olmalıyız. Bizi milletimizden ayırabilecekleri sanıyorlar. Bizim tüm varlığımız milletimizin emrinde. Devletin bütün kaynakları şuan küresel enflasyonla mücadele için seferber edilmiş durumda. Asgari ücrette iyileştirmeler, sosyal yardımlar, esnaf kredileri, aile destek paketleri, yatırımcının işini kolaylaştıran reformlar..”

 

TEDBİRLER HIZLA ALINIYOR

 “Avrupa kasıp, kavrulurken çok şükür ülkemizde çarklar dönmeye devam ediyor. Bu ortam krize dönüşmeden tedbirler alınıyor. Evet, zor günler henüz bitmedi ama biz bunu da milletimizle bir olup aşacağız. Dünyanın gözü artık Türkiye’nin üzerinde. Tahıl krizinin çözümünden sonra şimdi enerji krizinin çözüm üssü de Türkiye olsun isteniyor.”

TÜRKİYE’YE GÜVEN DUYULUYOR

“Dünyada bu krizler yokken, geçmişte Türkiye’de hükümetler iflas ediyordu. Vatandaş çaresiz kendi haline bırakılıyordu. Şimdi tüm dünya çalkanırken çok şükür biz tedbirlerimizi alarak geleceğe umutla bakıyoruz. Yeni yüzyılın, Türkiye Yüzyılı olması için adımlar arıyoruz. Bakın Türkiye’de pek çok şey değişti. Yirmi bir yıl öncesine göre çok daha farklı noktalarda, farklı konuları konuşuyoruz”

YENİ SİSTEMİN GETİRİLERİ

“Hatırlanacağı gibi, bundan 21 yıl önce bir azınlık, topluma her istediğini dayatabiliyor, kılıf kıyafetine karışabiliyordu. Eski sistem buna müsaitti. Ama şimdi, toplumun her kesimini anlamak ve onlara uygun davranmak zorundalar. İşte başörtüsü meselesindeki çıkış. Dün yalandan da olsa bunu söylemek akıllarından geçmezdi. Şimdi yeni sistem, diğer ifadeyle %50+1 oy mecburiyeti bu anlayışı değiştirdi. Ama bunda samimi olmadıklarını, göz boyayıp, yarın eski sistemi getirme çabası içinde olduklarını da herkes biliyor”

 

ACIMIZ ÇOK BÜYÜK

“İşte Türkiye’nin son 21 yılda elde ettiği kazanımları korumak, daha ileriye götürmek için 2023 seçimleri çok önemli. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde inşallah bu seçimden de milletimizin rekor desteğityle alnımızın akıyla çıkmak için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bu vesileyle Bartın’da yaşanan maden ocağı kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Acımız çok büyük. Milletimizin başı sağolsun”.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X