Ellibeş’ten İzmit ve Gebze çıkarması

30 Haziran 2019 22:56
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, hafta içinde İzmit ve Gebze’de teşkilat programlarına katıldı, gündemle ilgili önemli açıklamalar yaptı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geçen hafta İzmit ve Gebze’yi dolaştı. Sabah başlayan programları gece geç saatlere kadar devam eden Ellibeş, İzmit’te sağanak yağmur nedeniyle su baskınlarının yaşandığı Tepeköy ve Yeşilova mahallerine ağırlık verdi ve bu bölgedeki esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney’in de eşlik ettiği ziyaretlerde, eski ilçe yöneticileri ve meclis üyeleriyle de buluşan Ellibeş, akşam Gültepe Mahallesindeki teşkilat toplantısına katıldı.

GEBZE’DE ÖNEMLİ TOPLANTILAR

Ellibeş, bir gün sonra Gebze’deydi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın da katıldığı ziyaretler sırasında iş yeri açılışlarına katılan Ellibeş, sokakta vatandaşlarla sohbet etti. Önceki dönem milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve milletvekili adaylarıyla özel bir toplantı da yaptı. Ellibeş, Gebze Muhtarlar Derneğini ziyaret edip, belediye meclis üyeleriyle de buluştu. Ellibeş, Gebze programını Gebze ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu toplantılarına katılarak tamamladı.

BİR YANDAN İCRAAT, BİR YANDAN ÖNLEM

Ziyaretler sırasında gündemi de değerlendiren Ellibeş, şunları söyledi: “Türkiye'nin üretimdeki ve insan gücündeki potansiyelini, kabiliyetini bilenler ülkemiz ekonomisine yönelik saldırıları istikrar noktasına yoğunlaştırıyor. Her şeye rağmen bu yılın ilk çeyreğinde yıllık bazdaki daralmaya rağmen mevsim etkisinden arındırılmış olarak baktığımızda bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,3 büyüme var. Haziran ayı itibarıyla göstergeler olumlu yönde yükselişi işaret ediyor. Dolar kuru bir süredir 6 TL'nin altında seyrediyor”

DAHA İYİ OLACAK

Ellibeş, şöyle devam etti: “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde gençlerimizin hayatlarını planlamasında çok büyük kolaylık sağlayacak olan yeni askerlik düzenlemesi hayata geçti. Zorunlu askerlik süresi 6 aya indi. Bedelli askerlik kalıcı hale geldi. Şimdi adalet konusunda ülkemizin standartlarını yükseltme iradesini ortaya koyan Yargı Reformu geliyor. Türkiye'nin istikrarını bozmayı amaçlayanlara en güzel cevapları icraatlarımızla, reformlarımızla, başarılarımızla vermekte kararlıyız”.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X