Ellibeş’ten Kurt’a ziyaret: El ele mücadele vereceğiz

12 Ağustos 2021 11:48
AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP Kocaeli’nin yeni başkanı Yunus Emre Kurt’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ellibeş, ziyarette yaptığı konuşmada, “Bu noktadan Cumhur İttifakı için ülke için ele ele mücadele vereceğiz. Bu yolda rabbim yardımcınız olsun“ dedi

Aydin Ünlü’nün genel merkez tarafından görevden alınmasının ardından başkanlığa getirilen MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kut’a siyasi partiler bazında ilk hayırlı olsun ziyareti, ittifak ortağı AKP’den geldi. AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından MHP İl binasında gerçekleştirilen ziyarette MHP ve AK Parti il yöneticileri de hazır bulundu.

“HEYECAN VAR”

Ziyarette ilk olarak konuşan Kocaeli’nin en genç il başkanı olan MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “MHP’nin Kocaeli İl Başkanı olduk. Liderimiz böyle uygun gördü. Ülkü Ocakları İl Başkanlığından direkt olarak MHP İl Başkanlığına atandık. Türkye’de bu ilk örnek oldu. Ülke genelindeki bütün ülkü ocaklarında heyecan var. Bunun ve sorumluluğumuzun farkındayız.

“GÜÇLÜ BİR DEVLETİMİZ VAR”

Terlemeden bu işlerin olmayacağını biliyoruz. Terleyip aşkla çalışarak 2023’de Cumhur İttifakı’nı hem Kocaeli’de hem de Türkiye’de hak ettiği noktaya getireceğiz. Güçlü bir devletimiz var. Bunu her alanda görüyoruz. Bizi içten bölmeye çalışanlar devleti yıkmak için her şeyi mübah görüyorlar. Ülkenin reçetesi Cumhur İttifakı’dır” şeklinde konuştu. Kurt son olarak AK Parti’nin kuruluşunun 20’inci yılını tebrik etti.

“BERABER MÜCADELE EDECEĞİZ”

Kurt’un ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Göreviniz hayırlı olsun. Millete hizmet yarışında herkes safını tutuyor. MHP’nin rahmetli Alpaslan Türkeş döneminden bu yana çizgisi belli. Kocaeli, Cumhur İttifakı’nın kalesi. Milletimizin hizmetinde beraber mücadele edeceğiz. İnancımız bu noktada tamdır. Bu noktadan Cumhur İttifakı için ülke için ele ele mücadele vereceğiz. Bu yolda rabbim yardımcınız olsun. Aynı gemide yolculuk yapıyoruz. Geminin su almaması için mücadele edeceğiz. İleri ki  süreçte daha sık bir araya gelip birbirimizi daha yakından tanıyıp yapacağımız çalışmalar hakkında fikir alışverişi gerçekleştiririz” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X