Ender Oğuz boş durmuyor!

11 Eylül 2020 21:03
İYİ Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Av. Ender Oğuz, mesleğindeki başarısı kadar meclis üyeliğinde ve sosyal faaliyetler alanındaki çalışmalarıyla da konuşuluyor

Siyasete ilk kez atılan İYİ Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Av. Ender Oğuz, özellikle sosyal konulara düşkünlüğü, verdiği mesajlarla dikkat çeken isimlerden. Körfez Belediyesi hesaplarının incelendiği komisyonda da yer alan ve yapılan harcamaları titizlikle inceleyen Oğuz, gördüğü olumsuzlukları da ortaya koyarak, her şeyin adil şekilde yapılmasını istemişti.

ELİNDEN GELDİĞİNCE ÇALIŞIYOR

Pandemi döneminde de boş durmayan ve adliyelerin kapalı olduğu aylarda, yardım kolileri hazırlayıp, kendisine ulaşan vatandaşlara destek olmaya çalışan Oğuz, elinden geldiğince de vatandaşların sıkıntılarını gidermeye çalışanlardan oldu. Sosyal medyayı da bu anlamda olumlu mesajlar vermek için kullanan Oğuz, son paylaşımında da toplumda ki tepki çeken olayların artışını gündeme getirdi. Avukatlık, meclis üyeliği, siyaset ve dernek faaliyetleri ile vatandaşa hizmeti amaçladığını söyleyen Oğuz, önümüzdeki yıllarda daha da etkili çalışmalara imza atacaklarını ve bu olumsuzluklarla mücadelede etkin rol alacaklarını ifade ediyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X