Enver Güler’den sert tepki: Kavganın kralını yaparız

02 Eylül 2018 14:22
Kocaeli Stadyumu’nun açılış maçında bazı kişilerin koltukları kırmasına tepki gösteren Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler, “Gereğini yapacağız. Kavga etmeyi sevmiyoruz dedim ama bu huzura kim ki zarar veriyor, kim ki bir taraflarını oynatıyor, kavganın kralını da yaparız” dedi.

Kentin takımı Kocaelispor, dün Kocaeli Stadyumu’nun açılış maçında Fatsa Belediyespor’u 2-0 mağlup etti. Galibiyete sevinen Kocaelisporlular, bazı kendini bilmezlerin yeni koltukları parçalaması ve ortalığı çöp yığınına çevirmesine büyük tepki gösterdi. Diğer yandan koltukların bazı kişiler tarafından kırılmasına Hodri Meydan Gençlik ve Gelişim Derneği Başkanı Enver Güler’den de sert tepki geldi. Güler, “Gereğini yapacağız. 'Kavga etmeyi sevmiyoruz' dedim ama bu huzura kim ki zarar veriyor, kim ki bir taraflarını oynatıyor, kavganın kralını da yaparız” dedi. Güler’in açıklaması şöyle: ‘’

GÖRSELLİK GÜZELDİ

Dün akşam ilk defa yeni stadımızda sezonu açtık. Aylardır yapılan çalışmanın hakkını verdiğimizden şüphem asla yok. Kocaelispor tarihinde ilk defa kendi evimizde böyle bir duyguyu yaşadık. Evet, herkes heyecanlı özlem doluydu. Güzel bir görüntü vardı, ambiyans görsellik harikuladeydi. Herkes elinden geleni yaptı. Ancak aylardır bas bas bağırdım, bir takım uyarılarda bulundum. Dedim ki 'bunu bunu yapmayın'... Dün akşam bütün yapılan özveriye mücadeleye gölge düştü. Evet tartışma cıkabilir kavga cıkabilir her statda (doğru değil ama yeri geliyor eşinle bile aynı evde kavga ediyosun) buraya kadar birşey yok.. Ancak güvenlik yoktu buda ayrı bi eksiklikti. Adam bir şeye kızmıştır, cahillik yapmıştır, yanlış anlaşılmıştır. Ben dedim ki burada sorumlu arkadaşlar müdahele edecek.

EVİNDEKİ KOLTUĞU KIRIYOR MUSUN?

Zaten ettiler, üzerine vazife olmayanlar karışmayacak, maçını izleyecek, biz gerekeni yapacağız. Ama yok kafayı çekeceksin; maymunluk yapacaksın, kartonlarla uçak yapıcaksın koltuk kıracaksın... Kırabilir misin evindeki oturduğun koltuğu... Kıramazsın gözün gibi bakıyosun malına. Biz ne dedik, alkol almayın, onu bunu içmeyin.. Maç sonunda taraftarların tüm şikayetlerini dinledim. Gereğini yapacağız. 'Kavga etmeyi sevmiyoruz' dedim ama bu huzura kim ki zarar veriyor, kim ki bir taraflarını oynatıyor, kavganın kralını da yaparız, o kulede Serkan Tosun ne derse o... Kimse kendine vazife çıkarmasın.

O KOLTUKLARI YAPTIRACAĞIZ

Anlayan anladı demek istediklerimi... Anlamayan varsa daha değişik anlatırım haberiniz olsun. Yine de mükemmel bir ortamdı, elinize sağlık.. 3 puanla başladık taraftar kardeşlerime teşekkür ediyorum. İyi niyetli taraftarımıza hakkımız helaldir. Kulüple görüşeceğiz. O koltukları biz yaptıracağız. İlk maç kapalının yoğunluğu, heyecan, adrenalin ama icerdeki 3'uncu maçta daha farklı düzenlemeler yapılacak. Müsade etmem izin vermem Kimse merak etmesin bu işler düzelecek. Birliktelik, bir olmak en büyük hedefimiz, buna uyacaksınız. Sıkıntı yok az biraz zaman. Hadi şimdi yine evimize Gölcük'e.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X