Erdem Arcan köşe yazılarıyla Kocaeli Çınar Gazetesi’nde

18 Ekim 2022 17:49
Kentimizin sanat hayatının önemli isimlerinden, yazar ve fotoğraf sanatçısı Erdem Arcan artık köşe yazılarıyla Kocaeli Çınar Gazetesi’nde olacak

Kocaeli’nin tanınan isimlerinden, yazar ve fotoğraf sanatçısı Erdem Arcan, Kocaeli Çınar Gazetesi’nde köşe yazmaya başladı. Kente olan duyarlılığıyla tanınan ve yazın hayatında önemli eserlere imza atan Arcan, Kocaeli Çınar Gazetesi ailesinin bir ferdi olarak önemli işlere imza atacak.

 

ERDEM ARCAN KİMDİR?
İzmit’te doğdu. İzmit Lisesi’nden mezun oldu. Önce Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünü ardından aynı Üniversitenin İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitirdi.  Türkiye Yol-İş Sendikasında iki dönem İstanbul Şube Başkanlığı görevinde bulundu. Geçmiş yıllarda yerel basında sanata dair yazılar yazdı. Fotoğraf sanatıyla ilgileniyor. Kendi bakış açısı ile doğanın yazdığı hikâyeleri fotoğraflayıp sergi, sunum ve söyleşilerle sanatseverlere fotoğraflarla anlatmaya devam ediyor.

Şiirleri çeşitli dergilerde yayımlandı. “Saklambaç Bahçesi” adlı şiir kitabının yazarı. İzmit’te yaşamını devam ettirmektedir.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X