Ergün Türkdoğan muhtarlığa aday

07 Mart 2019 14:47
Ergün Türkdoğan, Yuvam Akarca Fevzi Çakmak Mahallesi muhtarlığına adaylığını koydu

Yerel seçimlerde sadece belediye başkanı değil, muhtarları da seçeceğiz. Muhtarlar seçim çalışmalarına başladı. Yuvam Akarca Fevzi Çakmak Mahallesi'nde  Ergün Türkdoğan, muhtarlık için kolları sıvadı ve çalışmalarına başladı. İSU’dan emekli olan ve Yuvam Akarca Mahallesi kurulduğunda bu yana burada ikamet eden Türkdoğan,muhtar olmak istiyor.

EKSİKLİKLER VAR

4 bin seçmeni olan mahalledeki tüm eksikleri bildiğini söyleyen Türkdoğan, “2000 yılından bu yana Yuvam’da ikamet ediyorum. İlk taşınanlardan biriyim. Mahallemizin birtakım eksikleri var. Bunlardan biri mesire alanımız var ama bakımsızlıktan dökülüyor. Burayı vatandaşların kullanabileceği bir alan haline getirmek istiyoruz.

SOSYAL ALAN

Burası Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda. Büyükşehir desteğiyle Yuvamlılara yeni bir sosyal alan kazandırmayı hedefliyoruz. Diğer bir eğileceğimiz sorun; belediye otobüsü İsmet İnönü Caddesi’ne girmiyor. Bunu da belediyeyle görüşerek çözmek istiyoruz. Geçmiş dönem yönetimleriyle bir araya gelerek mahallemizin gelişmesi için çalışmayı arzuluyoruz” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X