Erzak dağıtımına tepki gösterdi: Siyasi eşantiyon karşılığında…

13 Haziran 2018 14:52
CHP Milletvekili Adayı Av. Anıl Acurman, Terzibayırı bölgesinde AKP’nin vatandaşlara erzak dağıtımını sosyal medya hesabından yayınladı ve seslendi; “Siyasi eşantiyon karşılığında milletimizin iradesiyle dalga geçilmemelidir. Hakça paylaşacak, özgürce oylayacağız”

Seçime sayılı günler kala siyasi partiler de çalışmalarını hızlandırıyor. Milletvekili adayları tüm ilçelerde mahalle mahalle gezerek vatandaşlara ulaşıyor. İktidar partisi AKP de her seçim döneminde olduğu gibi seçime az bir zaman kala vatandaşlara erzak dağıtımına başladı. Önceki seçimlerden de hatırlanacağı üzere AKP, Terzibayırı, Serdar ve Yenimahalle gibi bölgelerde erzak dağıtmış, hatta bu olay ulusal basına kadar yansımıştı. 24 Haziran’daki erken seçimler öncesinde de yine aynı bölgeler aynı görüntüler yaşanıyor. CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Anıl Acurman, Terzibayırı bölgesinde yaşanan bu durumu sosyal medya hesabından gözler önüne serdi ve seçmenlere seslendi.

“MİLLETİMİZ İÇİN GELİYORUZ”

Acurman, şunları söyledi: “Önceden de aynı görüntüleri görmüştük. Seçime az bir zaman kala iktidar partisinin oy devşirme uygulamaları da yeniden başladı. İktidar partisi bu hareketiyle milletin iradesini erzak karşılığında almaya çalışıyor. Belli ki iktidar partisi ‘sosyal devlet’ kavramını çok yanlış anlamış. Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak hepimizin görevidir. “Siyasi eşantiyon” karşılığında milletimizin iradesiyle dalga geçilmemelidir. Ve milletin ihtiyaçları sadece seçim zamanı hatırlanmamalıdır. İnsanları ihtiyaçları üzerinden kullanan iktidar partisinin bu anlayışına karşı bizler milletimizin daha mutlu, huzurlu ve güvenli yarınları için, kısacası sadece ve sadece Millet için geliyoruz! Hakça paylaşacak, özgürce oylayacağız!”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X