Esnafın gözü bu mecliste... Alkol ruhsatı verilecek mi?

05 Kasım 2019 12:59
Esnafın gözü bugün yapılacak olan İzmit Belediye Meclisi’nde. İzmitli üç işletmecinin, tüm yasal prosedürleri yerine getirdikten sonra, alkol ruhsatı başvurularının nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor

Gözler bugün yapılacak İzmit Belediye Meclisi’ne çevrildi. Bugünkü mecliste, İzmit sınırları içinde 3 alkollü mekana ruhsat verilip verilmeyeceği konusu netleşecek. Hatırlanacağı üzere alkollü mekan işletmek isteyen üç işletmeci, emniyetten gerekli evrakları alarak İzmit Belediyesi’ne ruhsat için başvurmuştu. Bu başvuru, AK Parti ve MHP’li meclis üyelerinin istemiyle komisyona havale edilmişti.

HAYIR DİYECEKLER!

Dün ise AK Partili Meclis üyeleri, içki ruhsatlarını görüşmek üzere toplantı yaptı. Yapılan toplantıda bazı AK Partili Meclis üyelerinin evet, bazılarını ise hayır dediği ve kendi aralarında da bir uyuşmazlık yaşadığı öğrenildi. Nihayetinde ise alkollü mekan ruhsatı istemine birlikte hayır diyecekleri de gelen bilgiler arasında.

GÖZLER MECLİSTE

Sonuç olarak bugün yapılacak olan İzmit Belediye Meclisinde görüşülecek olan içki ruhsatlarıyla ilgili madde büyük bir sürpriz yaşanmaz ise reddedilecek. Tüm izinlerin alınması sonrası meclisten ruhsat verilmemesi kararının çıkması büyük tepki toplayacak gibi görünüyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X