Evlilik programları ekranlardan tamamen kaldırılıyor

13 Mart 2017 15:47
Ekranların hem çok izlenen hem de en çok tartışma konusu olan izdivaç programları, yeni yayın dönemi ile birlikte ekranlarda olmayacak

ATV'de yayınlanan Esra Erol, Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur, Show TV'de yayınlanan Evleneceksen Gel, Star TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la ve Fox TV'de yayınlanan En İyi Benim adlı evlenme programlarının kaldırılması için düğmeye basıldı. RTÜK'e şikayetlerin yağdığı ve reyting için türlü türlü senaryoların yazıldığı evlilik programları için köklü çözüm bulundu. Büyük skandalların yaşandığı izdivaç programları ekranlardan tamamen kaldırılacak.

YENİ YAYIN DÖNEMİNDE OLMAYACAKLAR

Milliyet'in haberine göre; çok büyük tartışma konusu olan izdivaç programlarının yasaklanması için Kanun Hükmünde Kararname hazırlıklarına başlandı. Meclis'te izdivaç programları ile ilgili kurulan komisyon, çalışmasını bitirdikten sonra rapor yazacak. Daha sonra konu Meclis'e gelecek. RTÜK Yasası'nda yapılacak değişiklik kabul edildikten sonra kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girecek. Yeni yayın dönemi ile birlikte tüm evlilik programlarının yayın hayatlarına son verilecek.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X