Faruk Bostan, Aydın Ünlü’ye yüklendi: Ufakçı olduğunu biliyorum

25 Mayıs 2017 10:36
Disipline sevk edildiği için MHP Kocaeli İl Kongresi’nde başkan adayı olamayan Faruk Bostan, Aydın Ünlü’yü sert bir şekilde eleştirdi. Bostan, “Üç beş kuruşluk menfaatine kendin gibi beni de ucuz sanıp satma” dedi

MHP eski İl Başkan Yardımcısı Faruk Bostan ile yeniden il başkanı seçilen Aydın Ünlü arasındaki gerilim devam ediyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde il başkanlığına aday olacağını duyuran Faruk Bostan disipline sevk edildiği için kongreye katılamamıştı. Tek adayla gidilin kongrede Aydın Ünlü yeniden il başkanı seçilmişti. Başkan Ünlü dün de mazbatasını almıştı. Aydın Ünlü mazbatasını aldı ama Faruk Bostan ile aralarındaki gerilim devam ediyor. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bostan, Ünlü’ye, “Üç beş kuruşluk menfaatine kendin gibi beni de ucuz sanıp satma” dedi.

İşte Bostan’ın paylaşımı:

Sayın Aydın Ünlü Bey; Ufakçı olduğunu bildiğim için uyarmak istedim. Faruk Bostan'ın ihraçı için akbabalarla pazarlık yaparken bir yemeğe, bir poz fotoya, bi kafe ile halı yıkama ruhsatına, bi tarla imar değişikliğine, 3-5 kuruşluk menfaatine kendin gibi beni de ucuz sanıp satma!!! Unutma!!! Kum gider çakıl kalır.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X