Finans Kocaeli ikinci yılını kutladı

19 Şubat 2022 14:02
Finans Kocaeli Gazetesi, ikinci yılını İzmit Ramada Otel’deki resepsiyon ile kutladı. Programa iş dünyasından birçok isim de katılım sağladı

Kocaeli basınında görev yapan Sibel Özdemir’in yönetimindeki Finans Kocaeli Gazetesi, 2 yılını doldurdu. İnternet üzerinden ve aylık basılı tabloid gazete olarak yayın hayatına devam eden Finans Kocaeli, 22’inci basımı ile okurları ile buluştu. Kocaeli’de finans sektörünün nabzını tutma iddiası ile yayın hayatını sürdüren Finans Kocaeli Gazetesi, 2’inci yaşını İzmit Ramada Otel’deki resepsiyon ile kutladı.

GENİŞ KATILIM

Resepsiyona ev sahibi Finans Kocaeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sibel Özdemir’in yanı sıra Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Kocaeli Pastacılar Odası Başkanı Fatih Aysel, Atılımcı İş Adamları Derneği Başkanı İlker Kızılkaya, İKM Başkanı Murat Öztürk, Kaya Otomotiv ortaklarından Mehmet Kaya, Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş, KOTO Başkan Adayı İbrahim Bıyıklı, BBP İl eski Başkanı Serhat Duyar ve davetliler katıldı.

“ÇOK KOLAY OLMADI”

Programda konuşan Finans Kocaeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sibel Özdemir; “20 Şubat 2020 tarihinde Kocaeli’nin ekonomi gazetesi olarak yola çıktık. Amacımız sanayinin kalbi olan Kocaeli’de sanayicinin, üreticinin, esnafın, KOBİ’nin sesini duyurmaktı. Çıktığımız yolda ikinci yılımızı doldurduk. Zorlu bir süreçte gazete çıkarmak ve ayakta tutmak çok kolay olmadı.  İş dünyasının sesini duyurmak için yola çıktık.

“ÖNEMLİ RÖPORTAJLARA İMZA ATTIK”

Özellikle pandemi döneminde denk gelmemiz dezavantaj gibi görünse bile pandeminin iş dünyasına etkilerini anlattığımız önemli röportajlara imza attık. Bu sayede de okuyucu sayılarımız arttı. Sizlerin ülke ekonomisine katkılarınızı bir nebze de olsa duyurmayı amaçladık. Çıktığımız bu yolda hedefimizden şaşmadan sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.  

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X