Genç aday Acurman, Gebze’de esnafı dinledi

01 Haziran 2018 09:53
CHP Kocaeli milletvekili adayı Av. Anıl Acurman, Gebze’de kapalı Pazar alanını gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, “Ülkemizin güçlü yarınları için çalışıyoruz. Ankara’da sadece sizlerin sorunlarını dile getirmek için bulunacağız” dedi

CHP Kocaeli milletvekili adayı Av. Anıl Acurman, dün Gebze’de semt pazarını gezdi, esnafın sorunlarını dinledi. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve yönetiminin eşlik ettiği ziyaretlerde ilk olarak bölge esnafını ziyaret eden Acurman, “Milletimiz 24 Haziran’da Artık Tamam diyecek, biz de söz veriyoruz. 24 Haziran’a kadar yorulmadan çalışacağız, sonrasında da ülkemizin güçlü yarınları için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu kentin bir evladı olarak Ankara’da sadece sizlerin sorunlarını dile getirmek için bulunacağız” dedi.

GÜLER YÜZLE KARŞILANDI

Esnaf ziyaretleri sonrasında Tatlıkuyu Mahallesi’ndeki kapalı Pazar alanına geçen Acurman, Pazar esnafından hem alışverişini yaptı hem de esnafın sorunlarını dinledi. Vatandaşın alım gücünün zorlaşmasıyla kendi işlerinin de olumsuz etkilendiğini dile getiren Pazar esnafına kolaylıklar dileyen Acurman, 24 Haziran’da “Artık Tamam” diyerek Türkiye’nin kendi kaynaklarını israf etmeyeceğini ve böylece hem esnafın hem de tüketicinin yüzünün güleceğini söyledi. Gebzeliler, genç milletvekili adayı Acurman’ı güler yüzle karşılayarak aldığı sorumluluktan dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
X